Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Nisan 2024, Pazartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta 19 Mayıs coşkuyla kutlanacak!

Beşiktaş'ta 19 Mayıs coşkuyla kutlanacak!

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Beşiktaş’ta coşkuyla kutlanacak. Edinilen bilgilere göre; kutlamalar sabah saatlerinde Beşiktaş Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilecek resmi törenle başlayacak. Ardından tüm vatandaşlar Beşiktaş Belediyesi’nin düzenlediği ‘Gençlik Konseri’ etkinliğinde Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı’nda bir araya gelecek.

Saatler 19.00’ı gösterdiğinde Lapstekin Dj performansı için sahneye çıkacak. 21.00’da ise genç sanatçı Melike Şahin sevilen parçalarıyla Beşiktaşlı vatandaşlarla buluşacak.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, yaptığı açıklamada "19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkımızda kutluyoruz. Cuma günü saat 21.00'de gerçekleşecek Melike Şahin konserimize tüm komşularımız davetlidir." ifadelerini kullandı.

Editör: Beşiktaş Medya Grup

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık