Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaşlılar, Şampiyonları bağrına bastı!

Beşiktaşlılar, Şampiyonları bağrına bastı!

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan’ı 3-2 yenerek şampiyonluğa ulaştı.

Beşiktaşlı vatandaşlar bu heyecanı Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı’nda yaşarken, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın şampiyonluğunu kutlayarak: “Türkiye’nin Kadınları Avrupa Şampiyonu. Tebrikler Filenin Sultanları, sizinle gurur duyuyoruz” dedi.

Edinilen bilgilere göre; 2023 CEV Avrupa Şampiyonası final maçında Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, Sırbistan ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı 3-2 lik setlerle kazanan Milliler 2023 CEV Avrupa Şampiyonası’nda şampiyon olarak altın madalyayı kazandı.

Tüm Türkiye’de heyecanla takip edilen final karşılaşması, Beşiktaş’ta da Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı’nda Beşiktaş Belediyesi'nin organizasyonunda vatandaşları bir araya getirdi. Binlerce vatandaş millilerimizin şampiyonluk heyecanına Türk bayraklarıyla ve marşlarla ortak oldu.

Editör: Beşiktaş Medya Grup

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık