Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaşlılar nikahta buluştu!

Beşiktaşlılar nikahta buluştu!

Beşiktaş A Takımı'nın Medya Müdürü Cihangir Gökdoğan, Beşiktaş Evlendirme Dairesi’nde Gülsüm Terzi’yle evlendi. Genç çiftin nikahları Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat tarafından kıyıldı. Asbaşkan Emre Kocadağ ile yıldız futbolcu Atiba Hutchinson, çiftin şahitliklerini yaptı.

Nikah törenine; Asbaşkanlar Emre Kocadağ ile Serhan Çetinsaya, Sayman Üye, Mali İşler, Finans ve IT’den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Kılıç, Basketbol Şube ve Akatlar Spor Kompleksi Tesisinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Umut Tahir Güneş, Dernekler ve Sosyal Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Bayrak, Mal ve Hizmet Satın Alma ve Dijital Projelerin Geliştirilmesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Kemal Barış Dillioğlu, Amatör Şubeler ve Süleyman Seba Tesislerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Seyit Ateş, Kartal Yuvası ve Yerel Yönetim İlişkilerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Umut Şenol, Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk, Divan Kurulu İkinci Başkanı Fethi Hinginar, Divan Kurulu Genel Sekreteri Turgay Pirinç, Divan Kurulu Üyesi Korkut Soydan, TFF ve UEFA ile İlişkilerden Sorumlu Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Erdoğan, Beşiktaş Futbol A.Ş. Genel Müdürü ve Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, Futbol Gelişim Direktörü Halim Okta, Pazarlama ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cenk Sümer, futbolculardan Atiba Hutchinson, Umut Meraş ve Mert Günok ile çiftin aileleri ve yakınları katıldılar.

"Çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum"

Genç çiftin nikahını kıyan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Sevgili Gülsüm ve @Besiktas  A Takım Medya Sorumlusu Cihangir kardeşlerimizin nikah törenlerini takım kaptanlarımızdan @atibahutchinson  ve As Başkanımız @kocadagemre ’nin şahitliğinde gerçekleştirdik. Çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum." ifadelerine yer verdi.

Beşiktaş Medya Grup olarak genç çifte mutluluklar diliyoruz.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık