Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaşlı kadınlar Tarihi Yarımada'yı gezdi!

Beşiktaşlı kadınlar Tarihi Yarımada'yı gezdi!

Beşiktaş Belediyesi’ne bağlı Kadın Dayanışma ve Yaşam Merkezinin koordinasyonunda yaz boyunca düzenlenecek olan gezi turlarının ilk durağı Tarihi Yarımada oldu. Edinilen bilgilere göre; toplanma noktalarından alınan kadın katılımcılar, sırasıyla Sultanahmet Camii, Yerebatan Sarnıcı, tarihi Hipodrom meydanını gezerek yüzlerce yıllık tarihe ve kültürel mirasa tanıklık etmenin mutluluğunu yaşadı. Geziye katılan Oya Sönmez düzenlenen etkinlikten duyduğu memnuniyetini şu sözlerle dile getirdi:

‘’Tarihi yarımadayı Beşiktaş Belediyesi’nin imkanlarıyla gezmek çok güzel oldu bizim için, çok memnun kaldık. Yerebatan Sarnıcı’nın yenilenmiş haliyle görme imkanımız da oldu. Çok teşekkür ederiz, hem Büyükşehir'e hem Beşiktaş Belediyesi’ne ve rehberimize. Herkese iyi bayramlar dileriz.‘’

Katılımcılardan, Tarihi Yarımadayı gezme imkanı bulan Arzu Şener de Beşiktaş Belediyesi’ne teşekkür ederek sözlerine şu şekilde devam etti:

‘’Her türlü sosyal faydalandırmada belediyemizin çok katkısı var. Bu konuda kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Bu gezi de bize pandemiden çıkışta terapi gibi geldi gerçek anlamda. Çok mutluyuz bize böyle sosyal etkinliklere bizleri dahil ettikleri için. Ne mutluyuz ki Beşiktaşlıyız. Birlik, beraberlik ve dayanışma içinde her şeyin çok güzel olacağı nice bayramlarda Beşiktaşla birlikte, belediyemizle birlikte olmak dileğiyle.’’

Editör: Beşiktaş Medya Grup

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık