Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'a Şeref Bayrağı!

Beşiktaş'a Şeref Bayrağı!

Ödülünü Avrupa Konseyi Senatörü Joseph O’Reilly tarafından alan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Avrupa Ödülü’nü almaya bir adım daha yaklaştıklarını kaydederek; “Geçtiğimiz şubat ayında Avrupa Demokrasi Haftası kapsamında “Yılın Partner Kuruluşu” unvanını alan belediyemiz, büyük bir titizlik ve başarıyla yürütülen kardeş şehir ilişkileri, AB Erasmus+ projeleriyle gençlerimizin gönüllülük faaliyetlerine katılmalarına vermiş olduğumuz destekler, Avrupa etkinlikleri, Avrupa ve uluslararası dayanışma çalışmalarıyla “Şeref Bayrağı” almaya layık görülmemizden büyük bir onur duymaktayım” ifadelerini kullandı.

Edinilen bilgilere göre; Şeref Bayrağını Başkan Akpolat’a takdim eden Avrupa Konseyi Senatörü Joseph O’Reilly yaptığı açıklamada şunları ifade etti: “Şehrinizin 2021 yılında Avrupa Diploması ile ödüllendirilmesinin ardından bu yıl da Şeref Bayrağı'nı almaya hak kazanarak belediyenizin sakinleri, okulları, kardeş şehirleri ve çeşitli ortaklarıyla birlikte Avrupa değerlerini ne kadar büyük bir şevkle teşvik ettiğini gösterdiniz. Avrupa Konseyi, Beşiktaş liderlerinin Avrupa'ya olan bağlılığını takdir ediyor. Ben de örnek niteliğindeki çalışmalarınızdan oldukça etkilendim ve bu vesileyle sizleri tebrik ederim.”

Editör: Beşiktaş Medya Grup

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık