Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş ve Cumhuriyet!

Beşiktaş ve Cumhuriyet!

Beşiktaş Belediyesi, Cumhuriyetin 100 Yılına özel olarak hazırlanan etkinliklere, 25 Ekim’de yazar ve şair Sunay Akın’ın Mustafa Kemal Merkezi(MKM)’nde gerçekleşecek ‘Cumhuriyet Yolunda’ gösterisiyle başlayacak. Usta sanatçı Cumhuriyetin kuruluşundan önce yaşanan tarihi anları ve bağımsızlığa ışık tutan bilgileri izleyiciyle paylaşacak.

Sunay Akın ve Ferhat Livaneli Orkestrası Konseri

Beşiktaş Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılı kapsamında 28 Ekim Cumartesi günü Ortaköy Meydanı’nda ücretsiz konser düzenliyor. Yazar Sunay Akın eşliğinde Ferhat Livaneli Orkestrası’nın İstanbullularla buluşacağı konserde cumhuriyet coşkusu doyasıya yaşanacak.

Çok sayıda Livaneli albümü ve film müziklerinin yönetmenliğini yapmış olan Ferhat Livaneli ve Zülfü Livaneli ile uzun yıllar çalışan müzisyenler tarafından kurulan müzik topluluğu, zengin repertuvarını bu kez cumhuriyetimizin 100. yılı kapsamında dinleyiciye sunacak. Sunay Akın ise kendine has üslubuyla anlattığı hikâyelerle bu anlamlı geceye renk katacak.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, "Beşiktaş'ta Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamaları devam ediyor! Tüm komşularımı 28 Ekim Cumartesi günü Ortaköy Meydanı'nda sahne alacak Sunay Akın ve Ferhat Livaneli Orkestrası'nın konserine bekliyorum." dedi.

Editör: Beşiktaş Medya Grup

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık