Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

20 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş seni tanımaktan çok mutlu oldu!

Beşiktaş seni tanımaktan çok mutlu oldu!

Beşiktaş Emniyet Müdürü Ercan Çamırcı Polis Baş Müfettişliğine terfi etti. Çamırcı, Güngören, Sarıyer ve Beşiktaş'ta görev yapmıştı. Görev yaptığı her yerde gerek iletişimi, gerekse görev bilinciyle vatandaşların sevgisini ve saygısını kazanan Ercan Çamırcı Beşiktaş'ta güzel bir iz bıraktı!..
Beşiktaş Emniyet Müdürü Ercan Çamırcı konu hakkında Beşiktaş Emniyet'deki iş arkadaşlarımızla birçok ilke imza attık. Aileme, sayın büyüklerime, kurumlara, iş arkadaşlarıma ve Beşiktaşlılara şükranlarımı sunuyorum. Bırakıp gitmeyi bilmek lazım; Bıktırmadan, usandırmadan. Hele bir de vakit gelmişse; Ardına bile dönüp bakmadan' dedi.
Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan'da Beşiktaş Emniyet Müdürüne hitaben; 'Sevgili müdürüm işinize odaklanarak bu şehrin önemli ilçelerinde bir ekip çalışması yaparak hep bir iz bıraktınız. Gözüm hiç arkada kalmadı. Ve 'vakit gelince gitme' cümlesi neredeyse unutulma aşamasındaydı. Yolun bahtın hep açık olsun başarı ile dolsun' dedi.
Beşiktaş Medya Grup Başkanı Gazeteci İsmail Baştuğ ise 1980'li yılların başından bu yana önce Hürriyet Gazetesinde daha sonra ulusal basının bir çok önemli gazetesinde polis muhabirliği, köşe yazarlığı yaptım. Beşiktaş Medya Grup yönetimimde ilçede onlarca yıl içinde bir çok emniyet müdürü değişti. Sayısız emniyet görevlisi ile karşılaştım. Ancak Ercan Müdür tüm Beşiktaşlılarda olduğu gibi bende de önemli ve fark yaratan bir iz bıraktı. Öncelikle kendisini her yönüyle mükemmel bir insan olarak tanıdım. Devlet adamı olarak ülkemizin Ercan Çamırcı'dan daha uzun yıllar en üst mevkilerde yararlanması gerektiğine inanıyorum' dedi. 
Beşiktaş Medya Grup'ta yayınladığı bir açıklama ile Ercan Çamırcı'ya veda etti ve yeni görevinde başarılar diledi.

Beğendim 2 Muhteşem 2 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

  • Hasan

    Hasan 26.11.2022

    Mesleğine aşık,cesur ve liyakatli bir insandı Ercan müdürümüz.3 sene boyunca Beşiktaş'ta görev yaptığı süre boyunca sağlamış olduğu güven ve huzuru başka hiçbir müdür sağlayamadı.Yeni görevinde başarılar dileriz.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık