Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan: Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar olacaktır

Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan: Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar olacaktır

Beşiktaş'ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Töreni gerçekleştirildi. Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan, Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Özcan Türkoğlu ve İlçe Protokolünün katılımlarıyla öğrenciler tarafından taşınan dev Türk Bayrağı ile pankarlar eşliğinde yürüyüş gerçekleştirildi. Beşiktaş Barbaros Meydanı'nda tören yapıldı.

Beşiktaş Kaymakamlığı, "İlçemizde düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Töreninde 99. yıl coşkusunu hep birlikte yaşadık." ifadeleri ile törenle ilgili paylaşımda bulundu.

Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan da, "Önden gidenler “YA İSTİKLAL YA ÖLÜM” dediler..bizlere de bunu öğrettiler.. TÜRKİYE CUMHURİYETİ İLELEBET PAYİDAR OLACAKTIR" dedi.

Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'de, "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı Kaymakamımız Önder BAKAN, Müdürümüz Özcan Türkoğlu ve İlçe Protokolünün katılımlarıyla büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ta Cumhuriyet'in 99. yıl coşkusundan kareler

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık