Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Temmuz 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş Gençlik Festivali'nde usta isimler sahne aldı!

Beşiktaş Gençlik Festivali'nde usta isimler sahne aldı!

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Beşiktaş Kaymakamı Oğuzhan Bingöl ve ilçe protokolünün katılımlarıyla Beşiktaş Anadolu Lisesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı resmi töreni gerçekleştirildi.

Beşiktaş Belediyesi’nin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında gerçekleştirdiği Gençlik Festivali tüm coşkusuyla devam ediyor. Dün akşam Barbaros Meydanı’nda toplanan binlerce kişi usta müzisyen Ozan Doğulu ve ünlü rock grubu Athena’nın müzikleriyle unutulmaz bir gece yaşadı. Sahneye çıkan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat yaptığı konuşmasında;

Edinilen bilgilere göre; her zamanki gibi çok güzelsin Beşiktaş. Burası iki kıtanın birleştiği, Kaptan-ı Deryaların Barbaros Hayrettin’in kenti. Burası Atatürk’ün bütün Kurtuluş Savaşı’nın planlarını yaptığı, Cumhuriyet fikrini geliştirdiği yer. Beşiktaş demek özgürlük demek, Beşiktaş demek cumhuriyet demek, eşitlik, hürriyet demek. Athena Grubu’na bulundukları her ortamda cumhuriyeti, demokrasiyi, Atatürk değerlerini yaşatmaya çalıştığı ve hiçbir şeyi esirgemeden savunuculuğunu yaptığı için yürekten teşekkür ediyorum. 19 Mayıs’ta Ortaköy’de saat 18.00’da buluşup buraya Rengarenk Koşusu ‘nu gerçekleştireceğiz. Bu rengarenk koşuya hepinizin katılmasını bekliyorum. Daha sonra yine Barbaros Meydanı’nda Hadise konseriyle festivalimizi coşkulu bir şekilde sonlandıracağız.” ifadelerini kullandı.

Başkan Rıza Akpolat’ın Athena Grubu üyeleri adına TEMA’ya yaptığı fidan bağışı plaketini sunmasının ardından konser tüm coşkusuyla devam etti.

Editör: Beşiktaş Medya Grup

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık