Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş Festivali'ne hız kesmeden devam! Hüseyin Turan dinleyicilerle buluştu

Beşiktaş Festivali'ne hız kesmeden devam! Hüseyin Turan dinleyicilerle buluştu

Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı’nda gerçekleşen ve yoğun ilginin olduğu konserde hem duygusal hem coşkulu anlar yaşandı. Beşiktaş’ın sanatın merkezi olduğuna işaret eden Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat,“Topluma ve sanata olan duyarlılığıyla örnek gösterilebilecek Hüseyin Turan’ı burada ağırlamaktan çok mutluyuz.” dedi.

Edinilen bilgilere göre; Aşık Mahzuni'den Neşet Ertaş türkülerine, Karadeniz ezgilerinden zeybek türkülere kadar geniş bir repertuarı seslendiren sanatçı Hüseyin Turan ise "Bu güzel organizasyonda bizleri buluşturan Beşiktaş Belediyesi'ne ve onun başarılı, sanatsever Başkanı Rıza Akpolat’a teşekkürlerimi sunuyorum.” şeklinde konuştu.

Hüseyin Turan’ın halay havaları söyleyerek dinleyenlerini coşturduğu konserin sonunda Beşiktaş Belediyesi’nin Hüseyin Turan adına TEMA Vakfı’na bağışladığı fidan plaketi sanatçıya takdim edildi.

Beşiktaş Festivali bu akşam Ceylan Ertem, Cenk Erdoğan ve Coşkun Karademir'den oluşan Yekpare Trio grubunun sahnesiyle Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı’nda devam edecek.

Haber Videosu


Editör: Veri Basın Haber Ajansı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık