Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş eski Belediye Başkanı Murat Hazinedar, suskunluğunu bozdu, bana operasyon yaptılar. İşte işaret ettiği o isimler

Beşiktaş eski Belediye Başkanı Murat Hazinedar, suskunluğunu bozdu, bana operasyon yaptılar. İşte işaret ettiği o isimler

Beşiktaş Eski Belediye Başkanı Murat Hazinedar zehir zemberek açıklama yaptı, en yakın çalışma arkadaşlarını deşifre etti, Bana operasyonda bulundular 

İçişleri Bakanlığı tarafından hakkında bir çok suçlama olduğu gerekçesiyle görevden alınan bir sürede hapiste kalıp çıkan Beşiktaş eski belediye başkanı Murat Hazinedar eski çalışma arkadaşları hakkında zehir zemberek açıklamalar yaptı. 
Özellikle yıllardır birlikte çalıştığı eski iki çalışanını kendisini ihbar etmekle ve operasyon yapmakla suçladı. Murat Hazinedar Yeni Günaydın gazetesine verdiği röportajda 4 yıl boyunce danışmanlığını yapan eski ilçe başkanı Uğur Gedik ve şu anda İBB Boğaziçi Yönetim AŞ Genel Müdürü olan, eski Beşiktaş Belediye başkan yardımcısı Merve Öztopaloğlu Küçükel hakkında ağır ithamlarda bulundu. 

MERVE ÖZTOPALOĞLU BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCIMDI

Merve Öztopaloğlu Küçükelin görevden alınan eski genel başkan yardımcısı ve eski örgütlerden sorumlu Oğuz Kaan Salıcı'nın İstanbul il başkanlığında yardımcısı olduğunu ve o zamanlar onun isteği ile meclis üyesi ve başkan yardımcısı yapıldığına dikkat çeken Murat Hazinedar '4 yıl benimle çalştı sonra ihbarda bulundu. Eski Beşiktaş ilçe başkanı Uğur Gedik'te ilçe başkanlığımı ve yıllarca danışmanlığımı yaptı, benimle çok yakın çalıştı, oda aynısını yaptı' açıklamasında bulundu.

UĞUR GEDİK İLÇE BAŞKANIM VE DANIŞMANIMDI

Uğur Gedik'in adı Hazinedar'ın başkan adaylığ sırasında meclis üyelerinin yer ve adlarının değiştirilmesi ve liste skandalıyla gündeme gelmiş. Genel merkez tarafından görevden alınmıştı. Tüm ulusal basın bundan bahsetmişti. Grevden alınan ilçe başkanı daha sonra Beşiktaş Belediyesinde danışman olarak göreve devam etmişti. Gedik, daha önce de bir iş adamından para isterken polis dinlemesine takılmış, hayır işi için konuştuk demiş, ancak bu konuda gazetelere haber olmuştu. Uğur  Gedik ayrıca bu konuda bir de kitap yazmıştı, içinde CHP ve Kemal Kılıçdaoğlu hakkında da iddialar bulunuyordu.

Merve Öztopaloğlu'da adaylık sırasındaki tüm toplantılarda olduğu, birlikte çalıştıkları zamanda, bu türden haberleri yapan gazeteleri toplatmaya kalkması nedeniyle yine o zamanlar haberlere konu olmuştu.Öztopaloğlu birarada Beşiktaş Belediyesi Başkan aday adaylığına da soyunmuş ancak gösterilmemişti. Ayrıca İçişleri Bakanlığı Sayıştay raporunda da zimmet gibi ciddi bir konuda adı geçiyor.

Murat Hazinedar'ın yıllar sonra bu iki isim hakkında ve daha bir çok konuda çarpıcı açıklamalar yaparak, özellikle eski çalışma arkadaşlarını deşifre edercesine, ağır ithamlarda bulunması ve yıllarca birlikte çalıştıklarını üstüne basa basa açıklaması ve operasyon iması kamuoyuna bomba gibi düştü.

İşte habere konu olan Yeni Günaydın gazetesindeki o çarpıcı bölüm...

Şu anda benim operasyonumda bulunan, aleyhime ifade veren birini büyükşehirde genel müdür yapmışlar. Düşünün yani, benim başkan yardımcım, Oğuz Kaan Salıcı’nın yardımcısı idi ilde, bana vermişti... Ben bunları paylaşmadım. Hiçbir kıymeti harbiyesi yok benim için ama düşünebiliyor musunuz? Bana CHP, Oğuz Kaan Salıcı’nın ilden başkan yardımcısını veriyor, kendi il başkan yardımcısını, benimle birlikte dört sene belediye başkan yardımcılığı yapıyor, sonra ben görevimden  uzaklaştırıyorum, ona diyorlar ki CHP'deki o yapı, “Sen belediye başkanı olmak istiyorsan Murat Bey'e biraz salla.” O da gidiyor savcılığa, “Murat Bey FETÖ'cüdür” diyor... Mahkemeye geldi, “ben böyle bir şey demedim” dedi. Tutanaklara rağmen!… Beni FETÖ'yle suçlayan bu isim Merve Öztopaloğlu Küçükel! Benim dört yıl başkan yardımcılığını yapmış! Ben görevimden uzaklaştırılınca Beşiktaş Belediye Başkanlığına talip olmuş, gitmiş benim için FETÖCÜ diye savcılığa ifade vermiş!… Şimdi de Ekrem İmamoğlu bu ismi Genel Müdür olarak atadı. Söylenecek kelime yok. Çok kötü biri, yani felaket. Hani siyasetin iğrençliğinin, çirkinliğinin simgesi derler ya o işte bu kadın. Düşünün yani… yanına Beşiktaş Eski İlçe Başkanı’nı da şahit tutuyor,  CHP Beşiktaş İlçe başkanı Uğur Gedik’i, bu arada Uğur Gedik hem ilçe başkanı hem Beşiktaş Belediyesi'nde maaşlı çalışıyor... Benden önce alınmıştı. Hani suçluyorlar ya AK Parti'yi, diyorlar ya “siz kadroları yerleştiriyorsunuz” falan, iyi de Beşiktaş İlçe Başkanı aynı zamanda Beşiktaş Belediyesi'nden maaş alıyor?! Ben işe almadım, benden önce alınmıştı… Yani dolayısıyla bu adamlar gidiyorlar “Murat Hazinedar FETÖ'cüdür, şudur, budur”…

Kaynak: Yeni Günaydın Gazetesi
HABERİN TAMAMI İÇİN

Editör: Araştırma Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık