Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

19 Mart 2024, Salı

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş Emniyeti'nden çiçekçi, seyyar satıcı, dilencilere yönelik denetim

Beşiktaş Emniyeti'nden çiçekçi, seyyar satıcı, dilencilere yönelik denetim

Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı asayiş ekipleri ilçe genelinde çiçekçi, seyyar satıcı, dilenci ve trafikte su satan kişilere yönelik denetim gerçekleştirdi. Uygulamaya Beşiktaş İlçe Emniyetine Bağlı asayiş ekipleri, mobil huzur ekipleri, mahalle bekçileri, trafik şube, devriye ekipler amirliği ve zabıta ekipleri katıldı.

Edinilen bilgilere göre; uygulama Beşiktaş'ta özellikle dilenci, seyyar satıcı ve seyyar çiçekçilerin yoğun olduğu Ortaköy, Dolmabahçe Caddesi, Beşiktaş Meydan ve Beşiktaş Çarşı'da yapıldı.

Mobil huzur ekipleri, mahalle bekçileri, trafik şube, devriye ekipler amirliği ve zabıta ekiplerinin de katıldığı denetimde seyyar çiçek satışı yapan 3 kişiye kabahatler kanuna göre ceza kesildi ve çiçeklerine el konuldu.

Öte yandan ekipler Ortaköy ve Beşiktaş İskelesinde şüpheli şahıslara GBT yaparken iskele ve çevresine motosiklet park eden sürücülere ise uyarılarda bulundu. İskele ve çevresine park edilen motosikletler kaldırıldı.

Editör: Veri Basın Haber Ajansı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık