Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş Belediyesi'ne gelin geldi!

Beşiktaş Belediyesi'ne gelin geldi!

Beşiktaş Belediyesinin sevilen ismi Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’ın özel kalem müdürü ve kardeşi kadar sevdiği Alican Abacı, Dilara Boz ile evlendi.

Genç çiftin düğününe CHP milletvekili Erdoğan Toprak, Onursal Adıgüzel, Gökhan Zeybek, CHP İstanbul il başkanı Canan Kaftancıoğlu da katıldı. Amasya’nın önde gelen isimlerinden iş insanı ve Amasyalı Sosyal Demokratlar Derneğinin kurucu başkanı İsmet Abacı ve Özlem Abacı’nın oğlu olan Beşiktaş Belediyesi Özel Kalem Müdürü Alican Abacı ve Dilara Boz ile dünya evine giderken nikahı Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat koydu.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat twitter hesabından şunları söyledi:

"Özel Kalem Müdürüm, değerli kardeşim Alican ile Dilara’nın nikah törenini gerçekleştirdik. Kardeşlerime bir ömür mutluluklar diliyorum."

Nikahı Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat kıydı

Genç çiftin düğün töreni 22 Ağustos Pazar akşamı İstanbul Yeşilyurt Polat Otel'de gerçekleştirildi. Genç çift alkışlar eşliğinde sahneye çıkarak dans etti. Mutlulukları gözlerinden okunan çiftin düğün töreni pasta kesimi ve takı töreniyle devam etti. Yeşilyurt Polat Otel'de gerçekleşen düğüne edinilen bilgiye göre; CHP Genel Başkan Koordinatör Başdanışmanı ve CHP İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak,CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel, CHP Genel Merkez Protokol ve Güvenlik Müdürü Koray Aslan, Barış Bozkurt, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili ve Parti Meclis üyesi Gökan Zeybek, CHP İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir, CHP İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan, Amasya Milletvekili Musfata Tuncer, PM üyesi Eren Erdem, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, 24. Dönem CHP Amasya Milletvekili Ramis Topal, CHP Pm Üyeleri, İBB Başkanvekili, Avcılar Belediyesi ve İBB Meclis Üyesi Hüseyin Aksu, İBB Meclis Üyeleri, İlçe Belediye Başkan Yardımcıları, CHP İlçe Başkanları, CHP İl Başkan Yardımcıları, İlçe Başkan Yardımcıları, Sivil Toplum Kuruluşları (STK) Başkanları,Yöre Köy Dernek Başkanları, iş dünyasının ve cemiyet hayatının tanınmış simalarının yanı sırave birçok seçkin davetli katıldı.

Abacı ve Boz ailelerinin mutlu günü...

Gecenin geç saatlerine kadar ilerleyen törende davetliler, pisti bir an olsun boş bırakmazken, gelin ve damat da oyunları ile konuklara eşlik etti. Düğüne katılan davetliler gelin ile damadın birbirlerine çok yakıştığını belirterek, “Ömür boyu mutlu olsunlar, bir yastıkta kocasınlar” temennisinde bulundular. Katılımın oldukça yoğun olduğu düğün töreninde genç çifti aile dostları ve akrabaları bu mutlu günde yalnız bırakmadı. Böylesine mutlu gecede gönüllerince eğlenme fırsatı bulan çiftin heyecanları görülmeye değerdi. Evlatlarının mürüvvetini gören Abacı ve Boz aileleri kendilerini yalnız bırakmayan aile dostlarına ve konuklara tek tek teşekkür etmeyi de ihmal etmediler.

Beşiktaş Medya Grup olarak genç çifte ömür boyu sağlık ve mutluluklar diliyoruz.

Editör: Veri Basın Haber Ajansı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık