Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş Belediyesi ve DİSK arasında protokol imzalandı!

Beşiktaş Belediyesi ve DİSK arasında protokol imzalandı!

Beşiktaş Belediyesi ile DİSK Genel İş Sendikası arasında yapılan ek protokol sözleşmesi için bugün belediye binasının önünde imza töreni düzenlendi. Törene, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, DİSK Genel-İş Sendikası Genel Başkanı Remzi Çalışkan, İstanbul Avrupa Yakası 1 No’lu Şube Başkanı Mehmet Pehlivan, temsilciler ve işçiler katıldı.

"HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN HEPİMİZE"

Ek protokol töreninde konuşan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat; ‘’Göreve geldiğimiz andan itibaren hep olağanüstü süreçleri konuşuyoruz. Depremler, yangınlar, seller, savaş gibi. Maalesef artan enflasyon ve diğer süreçler de bugün imzaladığımız ek protokol de aslında olağanüstü bir durum. İki senede bir yapılan iş sözleşmelerimizin dışında gerçekleşen bir olay. Bunu yapmak zorundayız. Bu kaygıyla sendikamızın yöneticileri bize geldiklerinde ben hızlıca görüşmelerin yapılması talimatını verdim. Hem kamuyu koruyarak belediye bütçemizi hem de sizlerin mağdur edilmesinin önüne geçmek amacıyla mutabakatla bir anlaşma hazırladık. Hayırlı ve uğurlu olsun hepimize. Beşiktaş Belediyesi olarak göreve geldiğimizden beri çalışanlarımızın maaşları, onların iş güvenliği, çalışma ve yaşam güvencesinin düzeltilmesi noktasında önemli adımlar attık ve atmaya da devam ediyoruz’’ dedi.

Editör: Beşiktaş Medya Grup

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık