Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş Belediyesi şiddete uğrayan sokak hayvanlarına sahip çıkıyor

Beşiktaş Belediyesi şiddete uğrayan sokak hayvanlarına sahip çıkıyor

Beşiktaş Belediyesi can dostlarımıza sahip çıkmaya devam ediyor. Sokakta yaşadıkları şiddet yüzünden zor durumda kalan kediler, Beşiktaş Belediyesi’nin Engelli Kedi Ünitesinde uzman veteriner hekimler tarafından tedavi altına alınarak, bakımları yapılıyor. Engelli Kedi Evi Gönüllüsü Özlem Leyla Öner, kedilere olan sevgisini şu sözlerle dile getirdi. “Kediler gerçekten çok özel varlıklar. Şifacı olduklarına inanıyorum. İlk kedimi sahiplendikten sonra aslında dünyanın çok çok daha farklı olduğunu fark ettim ve hissettim. O benim için bir mucizeydi.”

Yerel Hayvan Koruma Görevlisi Ayşem Özleyiş Oğuz, engelli kedi biriminin her belediyede olması gerektiğini vurgulayarak şunları kaydetti: “Engelli Kedi Birimi gerçekten Beşiktaş Belediyesi’nin en önemli ve en değerli birimlerinden biri. Başkanımıza bu konuda teşekkür ediyoruz, bize bu konuda ciddi destek verdi. Operasyonlardan sonra çocukların kas yapılarının açılması ve daha kolay iyileşebilmeleri için çok önemli bir birim.”

"7/24 tüm can dostlarımızın yanındayız"

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat sokak hayvanlarına karşı şiddetin karşısında olduklarını ifade ederek sözlerini Hayvanlarına Karşı Şiddetin Karşısındayız.

Engelli Kedi Ünitemizde daha önce şiddete uğramış, kazalar sonucu uzuv kaybı yaşamış, tedaviye ihtiyaç duyan Beşiktaş’ın tüm kedilerine sağlıklı bir yaşam sürdürebilmeleri için özel bakım ve destekler uyguluyoruz. 7/24 Mobivet Sokak Hayvanları Ambulanslarımız ile tüm can dostlarımız yanındayız.

Bugün, dünya genelinde milyonlarca insan tarafından sevgiyle kucaklanan ve sevgi dolu patileriyle iz bırakan minik dostlarımızın günü! Dünya Kediler Günü kutlu olsun.”

Editör: Beşiktaş Medya Grup

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık