Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

19 Mart 2024, Salı

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş Belediyesi Engelsiz Sanat Topluluğu Sporcuları Avrupa'dan madalya ile döndü

Beşiktaş Belediyesi Engelsiz Sanat Topluluğu Sporcuları Avrupa'dan madalya ile döndü

Beşiktaş Belediyesi Engelsiz Sanat Topluluğu 8-10 Ekim tarihleri arasında Polonya’da düzenlenen Avrupa Tekerlekli Sandalye Dans Şampiyonası'nda ülkemizi temsil etti. 6 farklı kategoride ülkemizi temsil eden sporcular, 1 altın madalya ve 1 gümüş madalya kazandı. Barış Bayraktar Tek Erkekler Freestyle kategorisinde birinci olarak altın madalya kazanırken, Abdülkadir Ünal- Nezihe Koçak Ünal çifti ise Duo Dans Sporu kategorisinde ikinci olarak gümüş madalya almaya hak kazandı.

“SPORCULARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Başkan Rıza Akpolat da tüm sporcuların başarılarını tebrik ederek bir mesaj yayınladı. Edinilen bilgilere göre; Başkan Akpolat, “Engelsiz Sanat Topluluğu sporcumuz Barış Bayraktar bayrağımızı Polonya’da dalgalandırdı. Uluslararası Tekerlekli Sandalye Dans Sporu Yarışması’nda freestyle tek erkekler klas 1 kategorisinde şampiyon olan milli sporcumuz Barış ile gurur duyuyoruz. Şimdi sıra Dünya Şampiyonası’nda’’ dedi.

Akpolat ayrıca şampiyonada Duo Dans Sporu Klas 1 kategorisinde gümüş madalya alarak ikinci olan Abdülkadir Ünal ve Nezihe Koçak Ünal çiftini de kutlayarak, Polonya’da gerçekleşen yarışmada bizi gururlandıran bütün milli sporcularımızı tebrik ediyorum. Sporcularımızın her zaman yanındayız”dedi.

Editör: Veri Basın Haber Ajansı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık