Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş Belediyesi aşevinden her gün 6 bin eve sıcak yemek!

Beşiktaş Belediyesi aşevinden her gün 6 bin eve sıcak yemek!

Edinilen bilgilere göre; sosyal belediyecilik çerçevesinde Beşiktaş Belediyesi ihtiyaç sahibi komşularının yanında olarak, her gün 6 bin eve sıcak yemek ulaştırıyor. Günün ilk ışıklarıyla çalışmalara başlayan aşevinin mutfak ekibi hijyen şartlarına uygun şekilde yemek üretimini gerçekleştiriyor. Uzman gıda mühendisleri tarafından ihtiyaç sahiplerinin sağlık durumuna göre kalori miktarı belirlenerek hazırlanan yemekler her sabah saat 7’de dağıtıma çıkarılıyor.

“Zor zamanların, dayanışmanın belediyeciliğini yapıyoruz, kimsesizlerin kimsesi oluyoruz” diyen Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat sözlerini şöyle sürdürdü:

“İhtiyaç sahibi komşularımızın sofralarına ulaşıyor, zor günleri birlikte aşıyoruz. Örnek bir aşevi kurarak zor zamanlar yaşayan halkımıza hizmet etme kararı aldıktan sonra çok sayıda ihtiyaç sahibi vatandaşımıza ulaştık. Ekonomik kriz ve yüksek enflasyon nedeniyle alım gücü düşen yurttaşlarımıza sıcak yemek ulaştırıyoruz. Geçen yıl hizmete açtığımız aşevimizle düzenli olarak haftanın her günü ilçemizdeki 6 bin kişiye ulaşarak 1 yılda 2 milyondan fazla sıcak yemek dağıtımı gerçekleştirdik. Beşiktaş’ta sosyal belediyeciliğin tüm gereklerini yerine getirmeye devam edeceğiz.”

Editör: Veri Basın Haber Ajansı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık