Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM X DUYURU TAKİP ET
sağ dik reklam KAMPANYA
PC- BAŞLIK ÜSTÜ YATIK - TWİTTER

05 Aralık 2025, Cuma

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'tan sert tepki: Ucuz siyasetiniz için şanlı Beşiktaş’ımızı ağzınıza bile almayınız!

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'tan sert tepki: Ucuz siyasetiniz için şanlı Beşiktaş’ımızı ağzınıza bile almayınız!

Geçtiğimiz Pazar günü oynanan ve saha olayları dolayısıyla gündemden düşmeyen Trabzonspor- Fenerbahçe müsabakası sonrası AKP Trabzon BB Başkan Adayı Ahmet Metin Genç bugün skandal bir açıklama yaptı. Beşiktaş ve Fenerbahçe kulüplerini fetöcülükle suçlayan Ahmet Metin Genç; ‘’ UEFA'nın sitesinde güncel olarak hâlâ Beşiktaş ve Fenerbahçe şikeci kulüp olarak duruyorken utanmadan bu iki kulüp 2011'in Süper Kupası'nı oynamaya kalkıyor.’’ dedi. Beşiktaş ve Fenerbahçe kulüpleri bu açıklama üzerine AKP adayına büyük bir tepki göstererek siyasi emellerinize 100 yıllık camiaları bulaştırmayın açıklamasında bulundu.

AKP’nin adayı Ahmet Metin Genç’e Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da tepki göstererek ‘’Ucuz siyasetiniz için şanlı Beşiktaş’ımızı ağzınıza bile almayınız. Siyasi ikbali uğruna toplumu kutuplaştıran bir dil kullanmaktan çekinmeyen, Beşiktaş’ın adını ağzına alabilen AKP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç’e başka gündemleri öneririm. Keza siz bizimle baş edemezsiniz, bizi hayal bile edemezsiniz.’’ dedi.

Editör: Beşiktaş Medya Grup

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Son Dakika Haberleri

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

Site en alt 970-250 QR reklam
yukarı çık