Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'tan öğrencilere yarıyıl tatil hediyesi 1923 Müzikali

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'tan öğrencilere yarıyıl tatil hediyesi 1923 Müzikali

Yarıyıl tatilinde Beşiktaş'ta okuyan öğrenciler 1923 Müzikali ile keyifli vakit geçirdi. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, "Yarıyıl tatili Beşiktaş'ta güzel! Beşiktaş'taki öğrencilerimizi yarıyıl tatilinde Cumhuriyetimizin 100. yılı anısına sahneye konulan 1923 Müzikali ile buluşturduk. Öğrencilerimizi ağırlayan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ilke ve devrimlerinin değerini, cumhuriyetimizin hangi fedakarlık ve zorluklarla bugünlere geldiğini daha geniş kitlelere yayılmasını sağlamak için emeği geçen tüm sanatçılara ve değerli kültür sanat partnerlerimizden Zorlu PSM’ye teşekkür ederim." açıklamasında bulundu.

Öğrenciler de şu şekilde konuştu:

Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi'nden Seçkin Yıldız, "Şu anda Zorlu Performans Sanatları Merkezi'ndeyiz. Belediye Başkanımız bize bir mektup yollamış, gerçekten çok inceler. Kendilerine bu ince davranışlarından ötürü çok teşekkür ediyoruz. Bizi buraya davet ederek onurlandırdılar." derken, öğretmeni Ayşenur Köseoğlu, "Beşiktaş Belediyesi'nin davetlisi olarak çok güzel bir etkinlikte güzel bir eseri izlemeye geldik. Çok teşekkür ediyorum Beşiktaş Belediyesi'nde." dedi. Beyzanur Çiftçi ise, "Cumhuriyet'in bu 100. yılında bu oyunu izlemek gerçekten bizim için çok güzel bir fırsat."

Haber Videosu


Editör: Beşiktaş Medya Grup

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık