Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'tan çağrı: Saraçhane'ye davet ediyorum!

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'tan çağrı: Saraçhane'ye davet ediyorum!

Altılı Masa liderleri bugün saat 16.00'da, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na destek için Saraçhane’de bir araya gelecek. CHP'den edinilen bilgilere göre; Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Demokrasi ve Atılım Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu; dün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında verilen 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası ve siyasi yasak kararı sonrasında, bugün Saraçhane'de bir araya gelme kararı almıştı.

Başkan Rıza Akpolat'tan vatandaşlara çağrı!

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Twitter hesabından yaptığı paylaşımında komşularına seslenerek; "Hukuksuzluğun karşısında birlikte dimdik duracağız. Tüm komşularımı saat 16.00'da Saraçhane'ye davet ediyorum." ifadelerini kullandı.

Saraçhane’de hazırlıklar başladı

Edinilen bilgilere göre; İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yargılandığı ‘ahmak davası’nda verilen hukuksuz karara karşı bugün Saraçhane’de buluşulacak. Saat 16:00’da başlayacak etkinlik için hazırlıklar başladı. Saraçhane’deki buluşma için kurulan sahnede yalnızca “Millet, iradesine sahip çıkıyor” ifadesi ve Türk bayrağı yer aldı.

Ne olmuştu?

Dün İstanbul Anadolu Adliyesi 7. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen dava karara bağlanarak, Ekrem İmamoğlu hakkında, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkan ve üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası kararı verildi. Verilen kararla birlikte İmamoğlu hakkında siyasi yasak süreci başlamış oldu.

Yurttaşlar, kararla birlikte İmamoğlu’nun çağrısına istinaden Saraçhane’deki İBB binası önünde toplandı.

Saraçhane’deki ilk buluşmanın ardından Twitter hesabından bugün için çağrı yapan İmamoğlu, “Millet, iradesine liderleriyle sahip çıkıyor. Sayın Kılıçdaroğlu, Sayın Akşener, Sayın Karamollaoğlu, Sayın Babacan, Sayın Davutoğlu ve Sayın Uysal’la buluşmak üzere sizleri yarın saat 16.00’da, Saraçhane’de, birliğe ve dayanışmaya davet ediyorum” dedi.

Saraçhane’deki buluşmaya Altılı Masa’da yer alan partilerin genel başkanlarının yanı sıra birçok partinin, sendikanın, demokratik kütle örgütünün temsilcilerinin de katılması bekleniyor.

Editör: Veri Basın Haber Ajansı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık