Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'tan anlamlı mesaj! Kalbi Beşiktaşla atan herkes bizim için Beşiktaşlıdır.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'tan anlamlı mesaj! Kalbi Beşiktaşla atan herkes bizim için Beşiktaşlıdır.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat sosyal medyasından paylaştığı mesajında Beşiktaşlılık olgusuna değindi. Beşiktaş’ın bir kent olduğuna işaret eden Başkan Rıza Akpolat, paylaştığı mesajda şu ifadeleri kullandı;

“9 tane üniversitemiz, 3 tane sarayımız var. Türkiye’nin en önemli otelleri, restoranları, iş merkezleri burada. Normalde büyükşehirler kent niteliğindedir. Ama biz Beşiktaş’ı kent, burada yaşayanları da kentli olarak nitelendiriyoruz.

Bizim için Beşiktaşlı tanımı en saf haliyle; 10 Kasım’da Atatürk’ün sesiyle Dolmabahçe’ye doğru yürürken ağaçlı yoldan, o saat 9’u 5 geçe arabasından inip saygı duruşunda bulunan, gözyaşı döken herkes biçim için Beşiktaşlıdır. 3 milyon insanın gelip her gün ziyaret ettiği, üniversitelerinde okuduğu, eğitim aldığı mutlaka geldiği bir yeri böyle tanımlıyoruz ve bu kimlik altında bu işi değerlendirmeye çalışıyoruz. Beşiktaş'a emek veren, sokaklarına neşe katan, ağaçlı yolda duygulanan, bir nefes almaya bu büyülü semte gelen ve kalbi Beşiktaş’la atan herkes bizim için Beşiktaşlıdır. Beşiktaşlı herhangi bir sebeple, herhangi bir konuda ayrımcılık yapmaz. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kucaklayıcılığı ile tüm Beşiktaşlı komşularıma, dostlarıma, kardeşlerime günaydın.

Pazar gününüz güzel geçsin.”

Editör: Beşiktaş Medya Grup

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık