Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat: Yaş almış komşularımızın her zaman yanında olacağız

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat: Yaş almış komşularımızın her zaman yanında olacağız

Beşiktaş Belediyesi, 65+ Yaşam Ofisinde, komşularından gelen talepleri tek çatı altında toplayıp hızlı ve kolay çözümler üretirken, aynı zamanda 65+ Yaşam Ofisi ile Türkiye’deki tek gerontoloji ofisi olan belediye olma özelliği taşıyor. Edinilen bilgilere göre; Türkiye nüfusunun yaş ortalamasının üzerinde bir demografiye sahip olan Beşiktaş’ta, ileri yaştaki komşulara yönelik hizmetler ön plana çıkıyor. Beşiktaş Belediyesi, 65+ Yaşam Ofisinde yaş almış komşularının günlük hayatta karşılaştıkları zorlukların üstesinden gelebilmesine yardımcı oluyor.

"YAŞ ALMIŞ KOMŞULARIMIZIN HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIZ"

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat konuya ilişkin açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Beşiktaş Belediyesi Levent hizmet binamızda bulunan 65+ Yaşam Ofisinde çeşitli eğitimler düzenleyerek, komşularımızı bilgilendiriyoruz. Etiler ve Ulus Yaşam Evlerinde egzersiz hareketleri yapan ileri yaştaki komşularımız, burada grup aktiviteleri yaparak güzel vakit geçiriyor. Yaşlı dostu kentler ağına üye olan belediyemiz, hayata geçirdiği uygulamalarla ihtiyaç sahibi ileri yaştaki komşularımıza Aşevimizden her gün sıcak yemek paylaşımı, Halk Kart, Esenlik Hizmeti, Evde Sağlık Desteği, Gerontomimari, hasta bezi, yatak pedi, tekerlekli sandalye temini ve Dost Eller Taksi gibi pek çok hizmeti veriyor. Yaş almış komşularımızın her zaman yanında olacağız.”

Editör: Beşiktaş Medya Grup

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık