Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

28 Nisan 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat: Biz büyük bir aileyiz!

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat: Biz büyük bir aileyiz!

Beşiktaş'ta 2021 yılında faaliyete giren Aşevi, Beşiktaş ilçe sınırları içinde yaşayan; ihtiyaç sahibi ve evinde yemek pişirebilecek durumda olmayan vatandaşlara düzenli olarak haftanın 7 günü 1 öğün sıcak yemek gönderimi yapıyor.

Belediyeye bağlı Aşevi, Beşiktaş'taki 23 mahallede 820 haneye sıcak yemek ulaştırarak ihtiyaç sahibi komşularımızın yanında oluyor. Aşevi personeli tarafından özenle hazırlanan yemekler, uzman ekip tarafından denetlenerek dağıtıma hazır hale getiriliyor. 

Aşevi bünyesinde belediyeye bağlı eğitim merkezleri, yaşam evleri, öğrenci yurtları, kreşler, taziye evleri ve ihtiyaç sahibi komşulara sıcak yemek dağıtımı gerçekleştiriliyor. Aynı zamanda üniversite öğrencilerine, taksi duraklarına, vapur iskelesine, metro girişinde sıcak çorba ikramı, Ramazan ayında iftar programlarına yemek ve Muharrem ayında ise aşure dağıtımı desteği sağlanıyor. 

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, "Aşevimizde hazırlanan sıcak yemekleri ihtiyaç sahibi komşularımıza ulaştırıyor, zor günlerde dayanışmamızı paylaşarak artırıyoruz. Beşiktaş'ta birlikte daha güzeliz, aileyiz, zor zamanları birlikte aşacağız. şevimizde hazırlanan sıcak yemekleri ihtiyaç sahibi komşularımıza ulaştırıyor, zor günlerde dayanışmamızı paylaşarak artırıyoruz. Beşiktaş'ta birlikte daha güzeliz, aileyiz, zor zamanları birlikte aşacağız." diyerek; Ocak ayı boyunca çorba dağıtımı yapılan bölgeleri şöyle sıraladı:
"Levent metro girişi, Beşiktaş İskelesi, İTÜ Maçka Kampüsü, Yıldız Teknik Üniversitesi" 

Vatandaşlar da, "Böyle sert ve soğuk hava şartlarında öğrencileri yalnız bırakmadığı için Rıza Akpolat'a ve Aşevi çalışanlarına çok teşekkür ederim.", "Sabahları çorba içmeyi çok seviyorum. Bu yüzden Beşiktaş Belediyesi ve Aşevine çok teşekkür ederim.", "Rıza Başkanımızı tebrik ediyoruz. İskeleden indikten sonra karşımızda çorba ikramını gördük, çok memnun olduk. Beşiktaş ilçesi de bir öğrenci yerleşim yeri olduğu için öğrencilere yönelik olan bu projeyi kutluyoruz.","İçimizi ısıtan sıcacık çorbalar için Beşiktaş Belediyesi'ne ve Aşevi çalışanlarına teşekkür ederiz.", "Hemen hemen her gün buradan böyle çorbamızı alıyoruz. Mercimek içiyoruz." şeklinde konuşarak Beşiktaş Belediyesine ve Başkan Rıza Akpolat'a teşekkür etti.

Editör: Beşiktaş Medya Grup

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık