Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş Ata'sını saygı yürüyüşüyle andı

Beşiktaş Ata'sını saygı yürüyüşüyle andı

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 85’inci yılında Beşiktaş’ta anma programı düzenlendi. Beşiktaş Belediyesi’nin düzenlediği program çerçevesinde, sabah saat 08.00’de Şairler Sofası Parkı önünde toplanan binlerce vatandaş Mustafa Kemal Atatürk’ün sesinden özel olarak hazırlanan dinleti eşliğinde ‘’Ata’ya Saygı Yürüyüşü’’ gerçekleştirdi. Beşiktaş Belediyesi vatandaşlara, 10 Kasım’a özel hazırlanan tişört ve şapka dağıttı.

Edinilen bilgilere göre; Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’ın da katıldığı yürüyüşe genci yaşlısı binlerce kişi eşlik ederken hüzün ve gurur dolu anlar yaşandı.

9’U 5 GEÇE HAYAT DURDU

Saygı Yürüyüşü sonrası, saatler 08.50’yi gösterdiğinde Dolmabahçe Sarayı önünde kurulan led ekranlarda Mustafa Kemal Atatürk’ün Dolmabahçe’deki dairesinden yapılan canlı yayın tüm yurttaşlara aktarıldı. Saatler 09.05’de ise tüm Türkiye’de olduğu gibi Beşiktaş’ta da hayat durdu ve Mustafa Kemal Atatürk için saygı duruşuna geçildi. Okunan İstiklal Marşı’nın ardından vatandaşlar, Dolmabahçe Sarayı’nı gezdi, Mustafa Kemal Atatürk’ün hayata gözlerini yumduğu 71 numaralı odayı ziyaret etti.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü her yıl özlemle andıklarını ifade ederek şunları dile getirdi:

‘’Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü 85 yıl önce hayata gözlerini yumduğu Beşiktaş Dolmabahçe Sarayı'ndaki 71 numaralı odasında yapılan resmi törenle andık. Atamıza olan minnet ve şükranımızı bir kez daha ifade ettik. O’nun ilkelerini ve değerlerini sonsuza dek yaşatacağız."

Editör: Beşiktaş Medya Grup

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık