Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Temmuz 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Kültür merkezleriyle ünlü Beltaş'ın başına partiden atılmış eski ilçe başkanının orta okul tahsilli kardeşi Önder Gedik getirildi.

Kültür merkezleriyle ünlü Beltaş'ın başına partiden atılmış eski ilçe başkanının orta okul tahsilli kardeşi Önder Gedik getirildi.

Beşiktaş Belediyesi şirketi Beltaş'ın başına CHP'den atılmış eski Beşiktaş ilçe Başkanı Uğur Gedik'in ortaokul düzeyindeki kardeşi Önder Gedik'in getirilmesi şaşkınlık ile karşılandı. Kültür merkezleri ve kafeler dahil bir çok işletmenin bağlı bulunduğu Beltaş'ın yönetim kurulu Başkanı olan Önder Gedik'in lise mezunu olduğu ve bu konularda liyakatli olmadığı vurgulanıyor.

Bu arada:
Önder Gedik ayn zamanda Beşiktaş Meclis üyesi ve bir çok komisyonda da görev aldığı kaydediliyor. Geçen dönemde Beltaş Yönetim kurulunda bulunduğu belirtildi. Beltaş yıllar yılı sayıştay raporları, müfettiş incelemeleri, para toplama merkezi ve soruşturmalar ile anılıyor. Bu konuda bir çok haber, bilgi ve belge yer alıyor.

DÜNYACA ÜNLÜ SANATÇILAR AFİFE JALE VE LEYLA GENCER'E SAYGISIZLIK!..

İçinde Afife Jale sahnesi başta olmak üzere, daha birçok tanınmış sanatçının isminin olduğu sahnelerin bulunduğu, dünyaca ünlü sanatçı Leyla Gencer'in heykelinin yer aldığı, yıllardır uluslararası sanatçılara ev sahipliği yapan, tanınmış yazarların oyunlarının sergilendiği, Beşiktaş'taki kültür merkezleri ve sergi salonlarını yönetecek olan kişinin bu derece liyakatsiz olması şaşkınlıkla karşılandı. Bu konunun başta Beşiktaş olmak üzere, adeta tarihe geçeceği, ilgililerin ve sorumluların her fırsatta gündeme getirileceği, önümüzdeki günlerde ise, bu tartışmanın daha da alevleneceği ve ortaya yeni haberlerin çıkacağı öngörülüyor.

RÜŞVET, LİSTE SAHTEKARLIĞI, ŞAİBELER VE SAKINCALAR TEKRAR GÜN YÜZÜNE ÇIKTI

Öte yandan Beltaş yönetim kurulu Başkanı olan Önder Gedik'in ağbisi Uğur Gedik ise Beşiktaş eski İlçe Başkanı iken bir süre önce bir işadamından ruhsat karşılığı para isterken polis dinlemesine takldığı, Murat Hazinedarın seçildiği dönemde meclis üyeliği listesindeki değişikliklerden sorumlu tutularak, CHP genel merkezi tarafından partiden atıldığı belirtiliyor. Ayrıca Uğur Gedik ilçe başkanlığından ve partiden atıldıktan sonra İçişleri Bakanlığı tarafından görevden alınan eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar tarafından baş danışman olarak belediyeye alındığı ve 4 yıla yakın görev verildiği de ortaya çıktı. Bu konuda bir çok gazete haberi ve köşe yazısı bulunuyor. 

SORUŞTURMALAR VE OLAYLARIN ARDI ARKASI KESİLMEDİ

Daha önce de eski Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal tarafından ilçe başkanı yapılan Uğur Gedik'in çifter maaş alması nedeniyle başkanın soruşturmaya uğradığı da biliniyor. 
Diğer yandan, Uğur Gedik'in  eşi Kadriye Gedik'in de Ulus mahallesi muhtarı olduğu, kızlarını ve damadını da belediyede işe yerleştirdikleri vurgulanıyor.

KUMARHANELERİ İLE ÜNLÜ KIBRIS OTELİNDE BELEŞ GEZİ VE ÇİFTER MAAŞ SKANDALI İLE GÜNDEME GELMİŞLERDİ

İçİşleri Bakanlığınca görevden alınan Murat Hazinedar zamanında muhtarlar ve Beşiktaş Belediyesi meclis üyeleri Hazinedar tarafından beleş yurt dışı gezisine gitmişti. Kumarhaneleri ile ünlü Kıbrısın en lüks otelinde günlerce para harcamadan kalan ve adeta tatil yapan muhtarlar ve meclis üyelerini haberini yazan Gazete Beşiktaş muhabirleri ve yetkilileri haberlerden dolayı Murat Hazinedar ve danışmanı Uğıur Gedik'in Ulus Mahallesi muhtarı olan eşi Kadriye Gedik tarafından küfürler yemiş. Hatta sosyal medya hesaplarından hakaretler edilmişti. O zamanlar Hazinedar CHP Genel Merkezinin talimatına rağmen, kızlarınında nişan-nikahını kıyan veya birlikta olan, her fırsatta evlerinde ailece görüştüğü danışmanım ve muhtarımdan vaz geçmem demişti. Aradan geçen 4 yıl sonunda Hazinedar ve Gedik ailesinin maddi konular nedeniyle anlaşamadığı ve aralarının açıldığı siyasilerce belitrtilmişti. Seçim öncesi de liste değiştirmelerde yine maddi koınuların olduğu ulusal basın haberlerinde yer almış, tanınmış birçok köşe yazarlarınca önemli iddialar dile getirilmiş ancak bu konuda da bir açıklama ve ses çıkmamıştı.

HER DÖNEM AİLECE PARTİDE BELEDİYE KOMİSYONLARDA VE ŞİRKETLERDE OLDUKLARI ORTAYA ÇIKTI

Yeni dönemde meclise giren Önder Gedik, ardından da Beltaş'a yönetim kurulu üyesi oldu. Bu dönemde de Beltaş yönetim kurulu başkanı İnan Güney Beyoğlu Belediye Başkanı seçilince onun yerine başkanlık görevine getirildi.

İşin en ilgiç tarafı ise;
Seçim öncesi ise birlikte hareket ettikleri belirtilen ve kamuoyunca bilinen bazı sosyal medya hesaplarıyla Rıza Akpolat, İnan Güney, Erdoğan Toprak ve Ekrem İmamoğlu'na, 'Beşiktaş'ta adam mı yok, Bahçelievlerden aday dayatıyorlar', 'botokslu', 'PYD/ PKK bağlantılı' vb bir çok paylaşımlar yaptıkları ortaya çıktı ve belgelendi. Seçimler sonrası ise Rıza Akpolat ve Ekrem İmamoğlu seçilince, bu paylaşımların silindiği ancak kayda alındığı vurgulandı.

Öte yandan:
Gedik ailesi, kızları, kardeşleri ve eşleriyle Beşiktaş'ta her dönemde belediye veya şirketlerinde görev almasıyla biliniyor.
Uğur Gedik'e ilk ilçe başkanlığının İsmail Ünal zamanında, baş danışmanlık görevinin de Murat Hazinedar tarafından verildiği kaydedildi.

Bu kadar olay sonrası bu görevlendirmelerin sonucu merakla takip ediliyor ve bu tür konularda hassas olan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat tarafından düzeltileceği bekleniyor.
 

 

Editör: Haber Merkezi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık