Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Başkan Rıza Akpolat'tan LÖSEV’e kurban bağışı

Başkan Rıza Akpolat'tan LÖSEV’e kurban bağışı

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, her yıl gibi bu yıl da kurban bağışını Lösemili Çocuklar Vakfı’na yaparak anlamlı bir farkındalık oluşturdu. Başkan Akpolat komşularına çağrıda bulunarak herkesi LÖSEV’e destek olmaya davet etti.

Edinilen bilgilere göre; Lösemili Çocuklar Vakfını ziyaret eden Başkan Rıza Akpolat, lösemiden iyileşmiş ve lösemili çocukların annelerinin el emeği ürünlerin satıldığı LSV Dükkânı da gezdi.

"Her Kurban lösemili çocuklara can olsun"

Yaptığı anlamlı ziyarette ‘’Her kurban lösemili çocuklara can olsun’’ ifadesini kullanan Başkan Akpolat sosyal medya hesabından bir video paylaşarak şu sözlere değindi:

‘’Her yıl olduğu gibi bu yıl da Lösemili Çocuklar Vakfı’na kurban bağışında bulunduk. Siz de LÖSEV’e bağışta bulunarak veya LSV Dükkân’dan alışveriş yaparak lösemili çocuklarımıza destek olabilirsiniz.’’

Yıl boyunca et yardımlarını aralıksız sürdüren LÖSEV, önce sağlıklı beslenme mottosuyla Beşiktaş’ta bulunan İstanbul İrtibat Ofisi’nde LÖSEV’e kayıtlı ailelere et desteğinde bulunuyor. LÖSEV her yıl et kombinalarına giderek vekâleten kurban kesimi yaptırıyor. Etler ise lösemili ve kanserli çocuklara, ailelerine ve yetişkin kanser hastalarına dağıtılıyor. Sözel ya da yazılı olarak verilen vekâlet, kurban ibadeti için yeterli oluyor. LÖSEV kurban kesmek yerine bağışları ‘Kurban Bayramı Bağışı’ olarak da kabul ediyor. Çocukların ücretsiz tedavi alarak iyileşmeleri için maddi bağışlar da Kurban Bayramı Bağışı adı altında kabul ediliyor.

Editör: Veri Basın Haber Ajansı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık