Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Başkan Rıza Akpolat'tan birlik ve beraberlik mesajı

Başkan Rıza Akpolat'tan birlik ve beraberlik mesajı

Türkiye yaklaşık bir haftadır orman yangınlarıyla mücadele ediyor. Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde meydana gelen yangınla beraber, eş zamanlı olarak ülkenin farklı noktalarında orman yangınları yaşanınca, ormanlar için seferber olundu. Edinilen bilgilere göre; Beşiktaş Belediyesi, yangının yaralarını hep beraber sarabilmek için 2 Hayvan Ambulansı, 2 BELTAŞ Mobil Büfe, Ambulans, Soğuk Hava Tırı, Destek Hizmetleri Ekipleri ve çok sayıda ekipmanı Milas’a gönderdi.

Bölgedeki gelişmeleri anlık olarak takip eden Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, birlik ve beraberlik mesajı vererek şunları söyledi:

“Önce yangınları söndürmek, sonrasında ise yaraları sarmak için Bodrum ve Milas başta olmak üzere yanan bütün yerlere imkanlarımız dahilinde yetişeceğiz. Ağır, umutsuz ve zor zamanlarda dayanışmayı büyüteceğiz. Her yerin yeniden yeşermesi, toprağın ağaca, suya, börtü böceğe, yani yaşama kavuşması için seferber olmaya devam edeceğiz. Bu ülke birlik ve beraberlik ile kuruldu, felaketlerin üstesinden yine bu sayede gelecek.”

Editör: Veri Basın Haber Ajansı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık