Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Başkan Rıza Akpolat: Fırtına ve yağışta ekiplerimiz ile teyakkuz halindeyiz

Başkan Rıza Akpolat: Fırtına ve yağışta ekiplerimiz ile teyakkuz halindeyiz

İstanbul’da cumartesi günü başlayan sağanak yağış, dün gece saatlerinde sıcaklığın düşmesiyle bazı bölgelerde kar yağışına dönüştü. Kentin kuzeyinde bulunan ilçelerde fırtına nedeniyle sahil kesimlerinde dev dalgalar oluştu, dere taştı, su baskınları yaşandı. Edinilen bilgilere göre; İstanbul genelinde aralıklarla devam eden yağış nedeniyle yollarda su birikintisi oluştu, sürücüler araçlarıyla ilerlemekte güçlük çekti. Yağışla beraber etkisi gösteren fırtına da bazı olumsuzluklara neden oldu. Bazı ilçelerde fırtına nedeniyle ağaç devrilmeleri meydana geldi.

THY’NİN 105 SEFERİ İPTAL

Kentte etkili olan fırtına, hava ulaşımını da olumsuz etkiledi. Türk Hava Yolları (THY), pazar günü yapılması planlanan 105 seferini iptal etti. THY’nin pazar günü İstanbul Havalimanı’ndan yapılması planlanan 82, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan yapılması planlanan 23 seferi yapılamadı. Öte yandan, şiddetli fırtına nedeniyle İstanbul Havalimanı’na iniş yapan uçaklar da zor anlar yaşadı. Fırtına, pazar günü gece saatlerinde etkisini yitirdi.

"EKİPLERİMİZ İLE TEYAKKUZ HALİNDEYİZ"

Hafta sonu İstanbul'u etkisi altına alan fırtına ve yağışlı havadan dolayı Beşiktaş'taki vatandaşların etkilenmemesi için, Beşiktaş Belediyesi ekipleri teyakkuz halindeydi. Gün boyunca devam eden fırtına ve sağanak yağış boyunca, ekipler tüm noktalara hızlıca müdahale etti. Yaşanabilecek tüm olumsuzluklara karşı çalışmalarını sürdürdü.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, yaptığı açıklamda "Gün boyunca devam eden kuvvetli yağış ve fırtınada tüm noktalara hızlı bir şekilde müdahale eden emekçi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yarın da devam etmesi beklenen yoğun fırtına ve yağışta ekiplerimiz ile teyakkuz halindeyiz. Akşam saatlerine kadar devam etmesi beklenen fırtına ve yağışta meydana gelebilecek tüm olumsuzluklara karşı ekiplerimiz çalışmalarına devam ediyor. Her türlü acil durumda 444 44 55 numaralı Çözüm Merkezimiz üzerinden bizimle 7/24 iletişime geçebilirsiniz." ifadelerine yer verdi.

 

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık