Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

28 Mart 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Başkan Akpolat'tan Kurban Bayramı mesajı

Başkan Akpolat'tan Kurban Bayramı mesajı

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, sosyal medya hesabından bir video yayınlayarak bütün komşularının Kurban Bayramı’nı kutladı. Pandemi döneminde dayanışmayı güçlendirdiklerini dile getiren Başkan Akpolat, Beşiktaş’ta ihtiyacı olan tüm komşularının yanında olduklarını ifade etti.

Edinilen bilgielre göre; 1 Temmuz’dan itibaren Kademeli Normalleşme’nin üçüncü etabına giren Türkiye’de sokağa çıkma ve seyahat kısıtlamasının kaldırılmasıyla beraber yurdun her yerinde Kurban Bayramı’nın sevinci yaşanıyor. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da birlik ve beraberlik mesajı vererek komşularının Kurban Bayramı’nı en içten dileklerle kutladı ve sözlerine şu şekilde devam etti:

‘’Değerli Beşiktaşlılar,

Pandemi mücadelesiyle geçen çok zor bir dönemin devamında, kısıtlamaların kaldırıldığı günlerde Kurban Bayramı’nı karşılamaktan dolayı çok mutluyuz.

Hasretle geçen bayramlardan sonra, bu ‘şükür’ vaktinde sevdiklerinizle kavuşmanızı diliyorum.

Kurban, paylaşma, yardımlaşma, birlik ve beraberlik bayramıdır. Bu zorlu süreçte Beşiktaş’ta büyüttüğümüz dayanışmayı, bundan sonra daha da güçlendirmeye, ihtiyacı olan tüm komşularımızın yanında olmaya, daha iyi bir geleceği birlikte inşa etmek için çalışmaya devam edeceğiz.

Kurban Bayramı’nın ülkemize huzur ve barış getirmesini diliyor, bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum.’’

Editör: Veri Basın Haber Ajansı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık