Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

25 Nisan 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Başkan Akpolat'tan Beşiktaşlılara dayanışma çağrısı!

Başkan Akpolat'tan Beşiktaşlılara dayanışma çağrısı!

Beşiktaş Belediyesi tarafından kurulan Halk Market ve Halk Mağaza ihtiyaç sabihi vatandaşlara destek olunuyor. Beşiktaş’taki ihtiyaç sahibi ile yardımsever komşular Halk Maket ve Halk Mağaza aracılığıyla bir araya getiriliyor. 

Halk Market

İhtiyaç sahiplerinin Halk Market’te bulunan ürünleri Halk Kart ile ücret ödemeden alabilmeleri sağlanıyor. Bu ürünler arasında gıda ürünleri (sıvı yağ, pirinç, nohut, bulgur vs.), kişisel bakım ürünleri (diş fırçası, diş macunu, sabun, bebek bezi vs.), temizlik ürünleri (deterjan, şampuan vs.) yer alıyor.

Halk Mağaza

Kullanılabilir durumdaki ikinci el ya da sıfır beyaz eşya, elektronik eşya, mobilya, mutfak eşyası, ev/iş tekstili, kitap, oyuncak ve giysileri yardımseverlerden alıp Halk Mağazada toplayarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Günaydın Beşiktaş. Kara kış devam ederken Halk Market ve Halk Mağazamız ile ihtiyaç sahibi komşularımızın her zaman yanındayız. İhtiyaç sahibi komşularımıza destek olmak isterseniz, ekiplerimiz veya Çözüm Merkezimiz ile iletişime geçebilirsiniz. 0212 261 81 00 / 444 44 55" ifadelerine yer vererek, vatandaşları dayanışmaya çağırdı.

Kılıçdaroğlu videosuna Akpolat'tan Tweetle destek

Öte yandan, Akpolat bugün attığı Tweet'e Kılıçdaroğlu'nun videosunu da ekleyerek, destek çağrısını yineledi.

"Beşiktaş Belediyesi olarak Halk Market, Halk Mağaza, Aşevi, Öğrenci’Ye uygulamamız ile ihtiyaç sahibi komşularımızın kara kışta yanındayız.

Ayrıca tüm Beşiktaşlıları https://besiktas.ihtiyacharitasi.org adresinden ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza bireysel olarak destek olmaya davet ediyorum."

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Haber Videosu


Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık