Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Başkan Akpolat, Milas’ta Belediye ekiplerine destek verdi

Başkan Akpolat, Milas’ta Belediye ekiplerine destek verdi

Türkiye bir haftayı aşkın süredir yurdun dört bir yanında meydana gelen orman yangınlarıyla mücadele ediyor. Bütün belediyeler tek yürek olarak, yangınla mücadele için bölgeye ekiplerini sevk etti. Edinilen bilgilere göre; Beşiktaş Belediyesi de Milas’a çok sayıda ekip ve ekipman yollayarak yangınla mücadelede aktif rol oynadı. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, orman yangının sürdüğü Milas’a giderek aralıksız yangın söndürme, kurtarma ve soğutma çalışmalarına destek veren mesai arkadaşlarından bilgi aldı.

Akpolat, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu telefonla bağlayarak itfaiye personeline moral verdi

Gelişmeleri bizzat takip eden Beşiktaş Belediye Başkanı Akpolat, Milas Ören Acil Toplanma Alanı’nda İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı itfaiye personelini ziyaret etti.

Akpolat ayrıca, telefonla bağlandığı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu, İBB’ye bağlı itfaiye personeliyle görüştürdü.

İmamoğlu, “İnsanüstü bir karakter ortaya koyuyorsunuz. İyi ki varsınız, ayağınıza taş değmesin” diyerek ekiplere moral verirken, Akpolat ise o anlara ilişkin şu ifadeleri kullandı: “İBB’ye bağlı itfaiye ekipleri, tüm yangın bölgelerinde olduğu gibi Milas’ta da yurttaşların imdadına koştu. Ören’deki Kemerköy Termik Santralı’nı yangından korumak için günlerce cansiparane bir halde çalışan kahramanlarımızın hakkını ödeyemeyiz.’’

Beşiktaş Belediyesi’nin MOBİVET’i de yangın bölgesinde

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, PM üyesi-CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal ve Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ile beraber bölgede bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, yangınla mücadele eden itfaiye personelini dinleyerek son durumla ve ekiplerin ihtiyaçlarıyla ilgili bilgi aldı.

Sosyal medya hesabından Beşiktaş Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarını da paylaşan Akpolat, Milas Belediyesi ile koordine çalıştıklarını belirterek şöyle dedi: “Milas Yeniköy Termik Santralı'nın bulunduğu bölgede yangından etkilenen can dostlarımıza Mobivet hayvan ambulansı ekiplerimiz ilk müdahalelerini gerçekleştirdi. Ekiplerimiz bölgedeki tüm canlarımız için çalışmaya devam ediyor. Milas Belediyesi ile koordineli bir şekilde mücadelemizi sürdürüyoruz.”

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Veri Basın Haber Ajansı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık