Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

26 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Başkan Akpolat, Milas Ören Acil Toplanma Alanı’nda

Başkan Akpolat, Milas Ören Acil Toplanma Alanı’nda

Türkiye günlerdir yangınlarla mücadele ediyor. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da, Milas Ören Acil Toplanma Alanı’na giderek; CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, PM Üyesi & CHP Bursa MV Orhan Sarıbal ve Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat ile bir araya geldi. Başkan Rıza Akpolat, Twitter hesabında yaptığı paylaşımda aşağıdaki ifadeleri kullandı:

"CHP Genel Başkan Yardımcımız Ahmet Akın, PM Üyesi & CHP Bursa MV Orhan Sarıbal ve Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ile Milas Ören Acil Toplanma Alanı’nda bir araya geldik. İstanbul İtfaiyesi kahramanlarından durumu dinledik. Yaraları sarmak için el birliğiyle çalışacağız."

"Haklarını ödeyemeyiz"

Başkan Rıza Akpolat, diğer bir paylaşımında ise; "Tüm yangın bölgelerinde olduğu gibi İstanbul İtfiyesi, Milas’ta da yurttaşların imdadına koştu. Ören’deki Kemerköy Termik Santral’ını yangından korumak için günlerce cansiparane bir halde çalışan kahramanlarımızı Ekrem İmamoğlu Başkanımızla telefonda buluşturduk. Haklarını ödeyemeyiz." ifadelerine yer verdi.

Yangın söndürm, kurtarma ve soğutma çalışmalarına destek veren Beşiktaş Belediyesi ekipleriyle bir araya gelen Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, "Milas'ta iki gündür aralıksız yangın söndürme, kurtarma ve soğutma çalışmalarına destek veren Beşiktaş Belediyemizin ekipleriyle buluştum. Bu mücadelede hep birlikteyiz. Yangınları söndürdükten sonra, yaraları da birlikte saracağız." dedi.

Öte yandan, Beşiktaş Belediyesi resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda aşağıdaki ifadeler kullanılarak, yardım çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulunuldu:

"Ekiplerimiz, itfaiye ekipleri ile Milas'ta yangın söndürme, kurtarma ve soğutma çalışmalarına durmaksızın devam ediyor. İş birliği içerisinde olduğumuz Beşiktaş Toplumsal Afet Derdeği platformu Antalya'da yangınlarla mücadelesini özveriyle sürdürüyor."

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık