Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

28 Mart 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Başkan Akpolat, komşularına aşure ikram etti!

Başkan Akpolat, komşularına aşure ikram etti!

Beşiktaş Belediyesi, bolluk, bereket, paylaşım, birlik ve beraberliğin simgesi Muharrem Ayı’nda vatandaşlara aşure dağıttı. Edinilen bilgilere göre; Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da Barbaros Meydanı'nda kurulan çadırda mesai arkadaşlarıyla beraber Beşiktaş Belediyesi’nin kendi mutfağında hazırlanan aşure lokmasını komşularına ikram etti. Pandemi nedeniyle sosyal mesafe kurallarına dikkat edilerek gerçekleşen aşure dağıtımında 22 bin aşure dağıtıldı.

‘’AŞURELER KENDİ MUTFAĞIMIZDA KENDİ AŞÇILARIMIZ TARAFINDAN ÖZENLE HAZIRLANDI’’

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Akpolat; Muharrem ayının tüm insanlığa barış sağlık ve mutluluk getirmesini diledi ve sözlerine şöyle devam etti:

“Muharrem ayının birçok anlamı var. Birçok önemli hadise de Muharrem ayında yaşanmıştır. Ülkemiz zor bir dönemden geçiyor. Ülkemiz yangın ve sel felaketiyle mücadele ediyor. İnşallah bu Muharrem ayı bu sıkıntıların ortadan kalkmasını sağlar. Bu ayda oruç tutan vatandaşlarımızın da hak katında kabul olmasını diliyorum. Bu meydanda her sene geleneksel olarak aşure etkinliğimizi yapıyoruz. Aşureler belediyemiz bünyesinde hazırlandı. Kendi mutfağımızda kendi aşçılarımız tarafından özenle hazırlandı.’’

Editör: Veri Basın Haber Ajansı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık