Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

19 Mart 2024, Salı

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Başkan Akpolat: Her türlü desteği vermeye hazırız

Başkan Akpolat: Her türlü desteği vermeye hazırız

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, 28-29 Temmuz tarihlerinde 21 ilde çıkan 63 orman yangını ile ilgili Twitter hesabından paylaşımlarda bulundu. Başkan Akpolat, "Ülkemizde peş peşe çıkan yangınları çok büyük bir üzüntüyle takip ediyoruz. Beşiktaş Belediyesi olarak şimdi ve sürecin devamında elimizden ne gelirse, her türlü desteği vermeye hazırız." dedi.

BAŞKAN RIZA AKPOLAT TEMA VAKFI’NA FİDAN BAĞIŞINDA BULUNDU

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat orman yangınlarında hasar gören alanların tekrar eski haline hızlı bir şekilde dönebilmesi için Tema Vakfı’na fidan bağışında bulundu.

Türkiye, günlerdir ülkenin farklı noktalarında ortaya çıkan orman yangınlarıyla mücadele ediyor. Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde ormanlık alanda çıkan ve ülkenin birçok farklı bölgesinde de eş zamanlı olarak görülmeye başlayan yangınları durdurmak adına yurttaşlar seferber olmuş durumda. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da dün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Beşiktaş Belediyesi olarak yangınlar karşısında her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtmişti. Başkan Akpolat bugün de yangında zarar gören yerlerin tekrar yeşil bir alana kavuşması için Tema Vakfı’na fidan bağışında bulunduğunu kaydederek şu mesajı paylaştı:

‘’Ülkemizde pek çok ayrı noktada çıkan orman yangınlarında zarar gören bölgelerin tekrar ağaçlandırılması için @temavakfi’nın başlattığı kampanyaya ben de katıldım. Sizleri de fidan bağışına davet ediyorum. Yaraları hep beraber saralım.‘’

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'ın yangınlarla ilgili yaptığı paylaşımlar şu şekilde:

"Manavgat'ta 4 noktada başlayıp yerleşim yerlerine ilerleyen yangını üzüntüyle takip ediyorum. Yangından etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, can kaybı yaşanmamasını diliyorum."

"Antalya'nın Manavgat ilçesinde süren yangında hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. Yangının bir an önce kontrol altına alınmasını ve başka can kaybı yaşanmamasını temenni ediyorum."

"Yangın haberleri içimizi yakıyor. #Adana, #Kayseri, #Manavgat, #Uşak, #Mersin ve #Osmaniye’de yaşanan yangınlardan etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Dualarımız canı pahasına görev yapan itfaiye ekiplerimizle beraber."

"Marmaris'te itfaiye ekiplerine yardım ederken hayatını kaybeden yüreği pırıl pırıl gencimiz Şahin Akdemir'e Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum."

"Ülkemizde pek çok ayrı noktada çıkan orman yangınlarında zarar gören bölgelerin tekrar ağaçlandırılması için @temavakfi ’nın başlattığı kampanyaya ben de katıldım. Sizleri de fidan bağışına davet ediyorum. Yaraları hep beraber saralım."

Fidan bağışı için tıklayınız!

Editör: Veri Basın Haber Ajansı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık