Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

25 Nisan 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Başkan Akpolat, CHP'nin 98’inci kuruluş yıl dönümünü kutladı

Başkan Akpolat, CHP'nin  98’inci kuruluş yıl dönümünü kutladı

Cumhuriyet Halk Partisi’nin kuruluşunun 98’inci yıl dönümü Beşiktaş’ta Huzurevi Parkı’nda düzenlenen resmi törenle kutlandı. Edinilen bilgilere göre; saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törene, CHP Önceki Dönem Genel Başkanı Altan Öymen, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, CHP Beşiktaş İlçe Başkanı Gözde Fil, parti yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin tarihsel süreçte zor dönemlerden geçtiğini anlatan CHP Önceki Dönem Genel Başkanı Altan Öymen, “Cumhuriyet Halk Partisi savaşı bitirmiş, galibiyetle zaferle barışı kurmuştur” dedi.

CHP Beşiktaş İlçe Başkanı Fil ise konuşmasında, Cumhuriyet Halk Partisi’nin savaş meydanlarındaki kahramanlar tarafından kurulduğunu belirterek “Kurucu Genel Başkanımız Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak ve demokrasiyi inşa etmek için çalışmaya hep birlikte devam edeceğiz’’ dedi.

"CHP Cumhuriyetin ve Cumhuriyet Değerlerinin Tapusudur"

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Türkiye’nin sigortası olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Cumhuriyet Halk Partisi, Cumhuriyet’in ve Cumhuriyet değerlerinin tapusudur, sigortasıdır. Biz kuruluş felsefemizin sorumluluğunun bilinciyle dün de halkımızın yanındaydık, bugün de halkımızın yanındayız, yarın da halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Cumhuriyet Halk Partimizin 98’inci yılını kutluyorum. Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu ülkenin bağımsızlığı için bedel ödemiş bütün şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Hepinize teşekkür ediyorum.’’

Yapılan konuşmalarında ardından Cumhuriyet Halk Partisi’nin tarihsel sürecini anlatan resim sergisi katılımcılar tarafından ziyaret edildi. Tören, toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

Editör: Veri Basın Haber Ajansı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık