Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Atamızın yolunda yürümekten asla vazgeçmeyeceğiz

Atamızın yolunda yürümekten asla vazgeçmeyeceğiz

Beşiktaş Belediyesi, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 83 Yıl dönümünde ‘Saygı Yürüyüşü’ düzenleyecek. Barbaros Meydanı’nda saat 08.00’de başlayıp Dolmabahçe Sarayı’nda son bulan yürüyüş Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat önderliğinde gerçekleşti.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 83 Yılında Beşiktaş’ta birçok anma programı düzenliyor. 10 Kasım günü sabah saatler 06.30’u gösterdiğinden itibaren, Dolmabahçe Ağaçlı Yol’da gün boyu Ata’mızın sesinden dinleti olacak.

‘BEŞİKTAŞ’TAN DOLMABAHÇE’YE SAYGI YÜRÜYÜŞÜ’

Saat 08.00’de Barbaros Meydanı’nda ATA’ya saygı yürüyüşü gerçekleştirildi. Ata’mızın sesinden özel olarak hazırlanan dinleti eşliğinde vatandaşlar Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ile birlikte Dolmabahçe Sarayı’na yürüdü. Yurttaşlara yürüyüş öncesi Atatürk baskılı tişört ve şapka dağıtıldı.

‘ANITKABİR VE DOLMABAHÇE SARAYI’NDAN CANLI BAĞLANTILAR’

Saygı Yürüyüşü sonrası saatler 08.50’yi gösterdiğinde Dolmabahçe Sarayı önünde kurulan led ekranlarda Ata’mızın Anıtkabir’deki ve Dolmabahçe’deki dairelerinden yapılan canlı yayınlar tüm yurttaşlara canlı olarak aktarıldı. Saatler 09.05’i gösterdiğinde ise tüm Türkiye’de olduğu gibi Beşiktaş’ta da hayat durdu ve Ata’mıza saygı duruşuna geçildi.

"SEN KALBİMİZDESİN BİZ SENİN İZİNDE"

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Twiiter hesabından yaptığı bir diğer paylaşımlarda şu ifadelere yer verdi:

"#9u5geçeDolmabahçede Ata'mızı dünyaya gözlerini yumduğu 71 numaralı odada yapılan resmi tören ile andık. Anısını Beşiktaş'ta yaşatmak bizim için en büyük onurdur. Ruhu şad olsun."

"10 Kasım 1938 saat 09.05’ten sonsuza kadar... Saygı, minnet ve özlemle…"

"Sen kalbimizdesin biz senin izinde... Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 83. yıl dönümünde sevgi, minnet ve özlemle anıyorum."

‘BİR BİLİM SAVAŞÇISI ATATÜRK BELGESELİ’

Beşiktaş Belediyesi Zübeyde Ana Kültür Merkezi’nde ise akşam saat 19.00’da ‘Bir Bilim Savaşçısı Atatürk Belgeseli’ gösterimi gerçekleşecek. Gösterim katılmak isteyen herkese açık ve ücretsiz olacak.

Editör: Veri Basın Haber Ajansı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık