Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Akpolat iddialı çıkışına devam etti: 'Kültür ve sanatın başkenti Beşiktaş'tır'

Akpolat iddialı çıkışına devam etti: 'Kültür ve sanatın başkenti Beşiktaş'tır'

Beşiktaş son 5 yılda İstanbul’da kültür ve sanatın başkenti haline geldiği ve birbirinden önemli organizasyonlara ev sahipliği yapan Beşiktaş Belediyesi'nin uluslararası festivaller düzenleyerek, ilçenin marka değerini de yükselttiği açıklandı. 
Yapılan açıklama; 'Yılın büyük bir bölümünde düzenlenen etkinlik, kültür sanat faaliyetleri ve festivallerle ilçe sakinleri doyasıya eğlendi. Beşiktaş’ın parklarında ve meydanlarında coşku ve sevinç hiç eksik olmadı. Hizmete giren Ortaköy Kültür Merkezi’nin hayata geçmesiyle beraber sanatçı Zülfü Livaneli’nin hayatından kesitler sunan Livaneli Müzesi açıldı. Beşiktaş Belediyesi’nin Çırağan ek hizmet binasında yer alan ve geçtiğimiz yıl açılan Türkiye’nin ilk hayvan temalı müzesi olan Kedi Müzesi’ni kısa zamanda yüz binlerce kişi ziyaret etti ' şeklinde...

İşte, Beşiktaş'ta gerçekleşen kültür sanat etkinliklerinden kareler...

Editör: Beşiktaş Medya Grup

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık