Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

28 Mart 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Ahlaksızlığın ırkı olmaz!

Ahlaksızlığın ırkı olmaz!

Bebek'te yaşanan iğrenç olay ve ülke gündemine düşen görüntüler sonrası Beşiktaş Medyta Grup'a bir açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Beşiktaş İlçe Başkanı Osman Topak, 'Önce ahlak ve maneviyat' dedi.

Topak açıklamasında şunları dile getirdi: '30 Mayıs 2022 Pazar günü güzide ilçemiz Beşiktaş’ımızın bebek sahilinde yaşanan sapkın olaylar ve bu olaylar ile ilgili gelişmeleri, tepkileri hayretler içerisinde izlemekteyiz.Yaşanan bu üzücü olay yorumlamada taraf olan insanların - “işte mülteciler” diyerek karşılık vermesi,diğer bir tarafın “mülteci değiller” diyerek siyasi nemalanma çabalarını üzülerek takip ediyoruz. Her şeyden önce belirtmek isteriz ki ahlaksızlığın ırkı olmaz. Bu sapkın olay ve son günlerde ahlaka aykırı artan bu hadiselere odaklanmak yerine çok farklı noktalara dikkat çekmeye çalışmak bu ülkeye verilebilecek zararların en büyüğüdür. Bizler her zaman “Önce Ahlak ve Maneviyat” diyen bir hareketin temsilcileri olarak bu son günlerde yaşadığımız sapkınlıklar başta olmak üzere tüm ahlaka aykırı uygulamalara karşı olacağımızı bildiriyoruz.'

İHMAL ETTİĞİNİZ NESİL İMAR ETTİĞİNİZ ŞEHRİ TAHRİP EDER

Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Osman topak daha sonra şöyle devam etti: 
Zinayı suç olmaktan çıkartan, evlilik dışı ilişkilere çanak tutan, ahlaka aykırı kanun ve sözleşmelerle toplumu ifsad eden, her türlü sapkınlığa ve ahlaka aykırı programlara ses çıkartmayan hükümet yetkililerine Bebek Sahilinden sesleniyoruz, “Şehri imar ederken nesli ihya etmeyi ihmal ederseniz; ihmal ettiğiniz nesil, imar ettiğiniz şehri tahrip eder.” 

Editör: Haber Merkezi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık