Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

26 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Acun Ilıcalı’nın Ulus'taki lüks villasını ünlü komedyen aldı

Acun Ilıcalı’nın Ulus'taki lüks villasını ünlü komedyen aldı

TV8'in patronu ve yapımcı Acun Ilıcalı’nın Ulus Yeşil Evler’de satışa çıkardığı tripleks villa, sahibi olduğu dijital platformunun yıldızıHasan Can Kaya’nın oldu. 31 yaşındaki Kaya, evi annesi için aldı.

Edinilen bilgilere göre; şimdilerde 'MasterChef Türkiye 2021' yarışmacı ile gündemde olan medya patronu Acun Ilıcalı’nın geçtiğimiz aralık ayında satışa çıkarttığı Ulus Yeşil Evler’deki tripleks villası aylar sonra alıcı buldu.

HASAN CAN ALDI 

Hürriyet gazetesinden Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; evin yeni sahibi 'Konuşanlar' programıyla yıldız olan komedyen Hasan Can Kaya oldu. Hasan Can Kaya, YouTube’daki kanalında yaptığı programla fenomen olmuş ve büyük izlenme rakamlarına ulaşmıştı.

Kaya, Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu dijital platform Exxen’e geçerek, yılın en büyük transferlerinden birine imza atmıştı. Ünlü yapımcı, anlaşmayı sosyal medya hesabından duyurmuştu.

ÖNCE ANNESİNİ DÜŞÜNDÜ 

Başarılı komedyen, anlaşmalardan kazandığı parayla kendisine yatırım yapmak yerine önce annesini düşündü. Annesine ev almak için görüşmeler yaptığı tesadüfen patronunun kulağına gelince de Ilıcalı, satışta olan evini Kaya’ya teklif etti.

Annesiyle evi gezen ve çok beğenen Hasan Can Kaya, programının yayınlandığı platformun sahibi Acun Ilıcalı'nın aylardır satışta olan evinin yeni sahibi oldu.

Editör: Veri Basın Haber Ajansı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık