Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

25 Nisan 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

SHINee Don’t Call Me ile geri döndü

SHINee Don’t Call Me ile geri döndü

K-Pop dinleyicisinin uzun zamandır beklediği gün geldi. Dünya çapındaki Güney Koreli müzik grubu SHINee, 22 Şubat'ta yayımlanan 7. albümleri "Don't Call Me" ile beklenen geri dönüşünü gerçekleştirdi .SHINee’nin iki yıl altı ay aradan sonra ilk albümü “Don't Call Me”,  hip-hop, R&B, EDM ve reggae gibi çeşitli türlerden 9 şarkıdan oluşuyor. 

Aynı zamanda "Don't Call Me" adlı başlık şarkısı Kenzie, Dwayne "Dem Jointz" Abernathy Jr. ve Rodnae "Chikk" Bell tarafından bestelendi. Bu, 808 bas sesi ve diğer benzersiz synth sesleriyle birlikte bir vocoder efekti kullanan hip hop'a dayanan bağımlılık yapan bir dans parçası. Korece sözler Kenzie tarafından yazılmıştır ve aşk tarafından ihanete uğramış birinin duygularını ifade etmektedir.

iTunes listelerinin başındalar

SHINee, yeni müzikleri için çok fazla sevgi alıyor! Albüm, piyasaya sürülmesinin ardından, ABD, Kanada, Birleşik Krallık, Singapur, Brezilya, Hindistan, Malezya, Meksika, Endonezya, Filipinler, İspanya, Tayland dahil en az 45 bölgede iTunes En İyi Albüm listelerinde 1 Numara yükseldi. Ayrıca albüm, Çin'in QQ Music ve Kuwo Music'in yanı sıra Japonya'daki Line Music Album Top 100 listesinde dijital albüm satış listelerinde zirveye ulaştı. Aynı zamanda "Don't Call Me" adlı başlık parçası Bugs, Genie ve Vibe gibi Kore gerçek zamanlı müzik listelerinde 1 Numara oldu.

SHINee geri dönüşleri, yeni albüm hedefleri ve daha fazlasıyla ilgili düşüncelerini paylaştı

SHINee, yedinci tam albümleri “Don't Call Me” nin çıkışını kutlamak için bir çevrimiçi basın toplantısı düzenledi ve aynı isimli başlık şarkısı için bir müzik videosu çekti. Albüm, SHINee’nin, Onew, Key ve Minho’nun bir önceki yıl zorunlu askerlik hizmetlerinden terhis edilmesinden iki yıl altı ay sonra grup olarak ilk geri dönüşü oldu. Soompi'den edinilen bilgilere göre; grup parçayı anlatarak, “Şarkı gerçekten harika. Şimdiye kadar yayınladığımız şarkıların kalıbını tek bir güçlü yumrukla kırıyor gibi geliyor. Lee Soo Man'in en çok değer verdiği şarkı ve aynı zamanda BoA'nın başlık şarkısı için olası şarkıların bir dizisinde yer aldı."

Üyeler, bu kadar uzun bir aradan sonra geri dönüş için nasıl hazırlandıklarını ifade ettiler: “Promosyonlara hazırlanmak ve etkinlik yapmayı düşünmek gerçekten sinir bozucuydu ve herkese ne göstereceğimiz konusunda endişeliydik. Yedinci albümümüz olduğu için yeni yönlerimizi dahil etmeye çalıştık. "

Key, “Ordudan terhis olduktan sonra, iki yıl altı ay sonra ilk kez bir albüm çıkarıyoruz. Orduda iyi müziği nasıl paylaşabileceğimizi ve iyi promosyonları nasıl yapabileceğimizi çok düşündüm ve şimdi buradayız. Her zaman olduğu gibi özenle tanıtım yapacağız. "

Başlık parçalarının temasına sadık kalan SHINee, hayranların bir numarayı arayabileceği ve üyelere sesli mesajlar bırakabileceği bir etkinlik düzenledi. Üyeler, özel etkinliğin arkasındaki gerekçeyi anlatarak, “Hayranlarla telefonla iletişim kurmanın nasıl bir şey olacağını merak ettik. Birçok fan numarayla iletişime geçti ve etkinlik gerçekten eğlenceliydi. Hala devam ediyor. "

Onew, “Bu kadar uzun bir aradan sonra diğer üyelerle bir araya gelip hazırlanmaktan çok mutlu oldum. Ayrı alanlarımızda ayrı zaman geçirdikten sonra SHINee olarak yeniden sinerji yaratabildik. Birçok şeyi düşünürken ve değerlendirirken keyif aldım. "

Minho, “Taemin hariç, geri kalanımız askere gitmemizden dolayı ara verdik. Uzun zamandır ilk tam albümümüz olduğu için hepimiz mücadeleci ve tutkulu bir tavırla hazırlandık. " “Müzik videosunu çekerken, nasıl daha iyi hale getirebileceğimizi görmek için toplantılar düzenleyerek nihai sonuç elde edildi. Bu etkinlikleri gerçekten dört gözle bekliyorum ve gerçekten keyif alıyorum. Ancak bu zamanı hayranlarımızla birlikte geçiremeyecek olmamız çok yazık. "

Yeni performanslarıyla ilgili bir soruya yanıt olarak Taemin, “SHINee'nin daha karanlık bir tarafını görebileceksiniz. Koreografiyi şarkı sözleriyle karşılaştırırken izlerseniz, içine çekileceksiniz. Efsanevi olduğunu düşündüm. Performansı kendi performansımıza dönüştürme sürecinde ayrıca birçok bireysel pratik yaptım. "

SHINee, geri dönüşleri için hedeflerini özetleyerek basın toplantısını tamamladı. "Buna hazırlanmak için çok çalıştık ve elimizden gelenin en iyisini yaptık ve sahip olduğumuz her şeyi ona verdiğimiz için memnunuz. Müzik için beş yıldız almak istiyoruz. İnsanların "Hala sahipler ve iyi bir iş çıkarmak istiyorlar" dediğini duymak istiyoruz. "

Haber Videosu


Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 1 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık