Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

25 Nisan 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Radyo Beşiktaş’ta CNBlue müzikseverlerle buluşuyor!

Radyo Beşiktaş’ta CNBlue müzikseverlerle buluşuyor!

Radyo Beşiktaş’ta Türkiye’de bir ilk gerçekleşiyor! Turkish Boice ve Radyo Beşiktaş işbirliği ile Asya, Avrupa, Amerika ve Türkiye’de geniş hayran kitlesine sahip, sevilen Güney Koreli müzik grubu “CNBlue”nun şarkılarını, hafta içi Pazartesi 12:00'da ve Cuma 20:30'da Radyo Beşiktaş’ta www.besiktasradyosu.com ya da  www.besiktas.com.tr adreslerinden dinleyebilirsiniz.

Turkish Boice ve Radyo Beşiktaş işbirliği ile gerçekleşecek olan proje kapsamında, hafta içi Pazartesi 12:00 ve Cuma saat 20:30'da, CNBlue’nun şarkıları dinleyicilere eşlik edecek. Öğle molasında, yemek yerken, dinlenirken, yolculuk yaparken, işte ya da okulda, akşam evde dinlenirken saatleriniz CNBlue şarkıları ile keyifli geçecek. Radyo Beşiktaş’ta hafta içi Pazartesi 12:00 ve Cuma 20:30 tüm CNBlue severlerin buluşma saati olacak. Ayrıca, CNBlue’yu daha önce dinlememiş olanlarınız varsa, bu sayede Pazartesi ve Cuma CNBlue’nun şarkılarını Radyo Beşiktaş aracılığı ile keşfetmiş olacaksınız.

CNBlue hakkında

FNC Entertainment şirketi adı altında, Güney Kore'de 2009 yılında çıkış yapan CNBlue,  Jung YongHwa, Lee JongHyun, Kang MinHyuk ve Lee JungShin olarak dört üyeden oluşuyor. K-pop müzik grubu olan CNBlue’nun adının açılımı ise, “CN” Code Name’in bir kısaltması ve “BLUE” da, her üyenin temsil ettiği profil isimlerinin baş harflerinden meydana gelmiştir. Rock ve Pop Rock türlerinde müzik yapan grup, pek çok başarılı projeye imza atmıştır. Ayrıca, grup üyelerinin her biri başarılı bir müzisyen olmanın yanında, aktörlük de yapıyor.

Grup üyelerini yakından tanıyalım:

Jung Yong-hwa

22 Haziran 1989'da Seoul'de doğan Jung Yong-hwa, müzisyen, şarkıcı, söz yazarı ve aktördür. Grubun lideri olan Jung Yong-hwa, ana vokal, gitarist ve söz yazarıdır. CNBlue’nun açılımında Jung Yong-hwa’yı temsil eden “E” harfinin açılımı, “emotional” duygusal demek.  Müzisyenliğin dışında oyunculuk da yapan Jung Yong-hwa, You're Beautiful, Heartstrings, The Three Musketeers, Marry Him If You Dare olmak üzere pek çok projede rol almıştır.

Lee Jong Hyun

15 Mayıs 1990 yılında Busan’da doğan Lee Jong Hyun, grubun gitaristi ve vokalidir. CNBlue’nun açılımında Lee Jong Hyun’u temsil eden “B” harfinin açılımı, “burning” ateşli ve yakıcı demek. Müzisyenliğin dışında aktörlük yapan Lee Jong Hyun, A Gentleman's Dignity, My Only Love Song, Girls's Generation 1979, Orange Marmalade, Evergreen olmak üzere pek çok projede yer aldı.

Kang Min-hyuk

28 Haziran 1991 tarihinde Dongjak, Seul’de doğan Kang Min-hyuk, grubunun bateristi ve vokalidir. CNBlue’nun açılımında Kang Min-hyuk’u temsil eden “L” harfinin açılımı, “lovely” sevimli demektir. Ayrıca oyunculukta yapan Kang Min-hyuk, Marital Harmony, Acoustic, Heartstrings Movie, Heartstrings Heart-fluttering One-sided Love adlı projelerde rol almıştır.

Lee Jung-shin

15 Eylül 1991 yılında Ilsan-gu, Goyang’da doğan Lee Jung-shin, grubun bas gitaristi ve vokalidir. CNBlue’nun açılımında Lee Jung-shin’i temsil eden “U” harfinin açılımı ise, “untouchable” ulaşılamaz, dokunulmaz anlamındadır.  Diğer üyeler gibi aktörlük de yapan Lee Jung-shin, My First Love, My Sassy Girl, Cinderella and Four Knights, Temptation, Blade and Petal ve My Daughter Seo Young gibi projelerde rol almıştır.

Fan kulüpleri “BOICE”

Resmi fan kulüplerinin adı olan “Boice” “blue” ve “voice” kelimeleri birleştirilerek oluşmuştur. Dünyanın pek çok yerinde olan “Boice”ların Türkiye’deki en büyük hayran kulübünün adı ise, “Turkish Boice” dur.  CNBlue hakkındaki gelişmeleri yakından takip eden “Turkish Boice”, www.turkishboice.com adresinden grup hakkındaki son gelişmeleri Türkçe’ye çevirerek, Türkiye’deki hayranlarının haberdar olmasını sağlıyor ve grupla ilgili pek çok etkinlik gerçekleştiriyor.

En sevilen yerli ve yabancı müzik videoları Beşiktaş Medya Grup Web Tv’de!

Yerli ve yabancı en sevilen şarkıların müzik videoları Beşiktaş Medya Grup Web TV’de sizlerle… www.besiktas.com.tr/webtv

 

 

Haber Videosu


Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık