Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

24 Nisan 2024, Çarşamba

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Yusuf Tunaoğlu Futbol Direktörlüğü açıldı

Yusuf Tunaoğlu Futbol Direktörlüğü açıldı

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nin içinde yer alan Yusuf Tunaoğlu Futbol Direktörlüğü; Başkan Fikret Orman, Yönetim Kurulu Üyeleri; Ahmet Ürkmezgil, Ahmet Kavalcı, Hüseyin Yücel, Doğan Küçükemre, Hüseyin Mican, Melih Aydoğdu, Serkan Yazıcıoğlu ve Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın katıldığı törenle açıldı.

Başkan Fikret Orman, törende yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Beşiktaş futbol aklının BJK Nevzat Demir Tesisleri’nden yönetilmesi adına bu projeyi geliştirdik. Efsane futbolcumuz Yusuf Tunaoğlu’nun adını da bu merkezde yaşatmak istedik. Camiamıza hayırlı olsun.”

Orman, konuşmasının ardından açılış kurdelesini kesti ve basın mensuplarıyla birlikte Yusuf Tunaoğlu Futbol Direktörlüğü'nü gezdi.

Editör: Onur Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık