Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

19 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Yüksek Seçim Kurulu'na göre Ekrem İmamoğlu önde

Yüksek Seçim Kurulu'na göre Ekrem İmamoğlu önde

31 Mart Mahalli İdareler Seçim sonuçlarında Türkiye genelinde il ve ilçe belediye başkanları belli oldu. İstanbul'da şu ana kadar AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Binali Yıldırım ile CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu arasındaki yarışında tam olarak net bir açıklama yapılamadı. İstanbul'da ise şu ana kadar yetkililerden net bir açıklama yapılmasada ajanslarda ve gazetelerin internet sitelerinde çıkan haberlere göre CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun önde olduğu açıklandığı öne sürüldü.

Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) verilerine göre; saat 09.10 itibariyle sandıkların yüzde 99,69'unun açıldığı İstanbul'da CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu açıkladı. Yüksek Seçim Kurulu'nun internet sitesinde yer alan veriler göre CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu oyların yüzde 48.80'ini, aldı. AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Binalı Yıldırım'a çıkan oy oranı ise yüzde 48,48 açıkladı.

Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) internet sitesindeki veriler, saat 09.10 itibariyle şöyle:

Sandık sayısı: 31 bin 186
Açılan sandık sayısı: 31 bin 89 (Açılmayan 98 sandık kaldı)
Açılan sandık oranı: Yüzde 99,69

Oy sayıları:
Ekrem İmamoğlu: 4 milyon 157 bin 505
Binali Yıldır: 4 milyon 130 bin 190

Oy oranları:
Ekrem İmamoğlu: yüzde 48,80
Binali Yıldırım: Yüzde 48,48

Editör: Veri Basın Haber Ajansı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık