Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

20 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

YSK Başkanı Güven, tüm itirazlar tek tek inceleniyor

YSK Başkanı Güven, tüm itirazlar tek tek inceleniyor

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Sadi Güven basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Süreç devam ediyor. Kurulun önüne gelen dosyalar inceleniyor. Dosya hakkında bilgi vermeyeceğim" dedi.

Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Sadi Güven, Yüksek Seçim Kurulu binasının önünde basına yaptığı açıklamada, 11 yüksek mahkeme üyesinden oluşan Yüksek Seçim Kurulu toplantılarında, temsilci bulundurma hakkına sahip MHP, AK Parti, CHP, HDP ve İYİ Parti temsilcilerinin de bulunduğunu belirtti. Kendilerine ulaşan bilgiler dahilinde değerlendirmelerin sürdüğüne işaret eden Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Sadi Güven, "Yargısal süreç devam ediyor. Gelen tüm dilekçeleri, talepleri ve itirazları tek tek incelemek suretiyle karşılıyoruz. Yargı süreci içinde dosyaların içeriğiyle ilgili herhangi  bir bilgi verecek değilim. Bu konuda açıklama şimdi yapamam" diye konuştu. 

Polis haftalarını kutluyorum

YSK Başkanı Sadi Güven, Türk Polis Teşkilatı'nın 174'üncü kuruluş yıl dönümünü ve Polis  Haftası'nı kutlayarak, "Gerek seçim öncesinde gerek seçim sırasında, seçim  güvenliği ile ilgili tüm gayretlerini fedakarca gösteren polislerimize öncelikle teşekkür ederek, polis haftalarını da kutluyorum" şeklinde konuştu.

Editör:

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık