Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

24 Nisan 2024, Çarşamba

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Yılın futbolcusu kupasını alan Dorukhan, rüya gibi!

Yılın futbolcusu kupasını alan Dorukhan, rüya gibi!

On binlerce taraftarın katılımı ve 1 yıllık emeğin ardından kupa törenle sahibi buldu. Beşiktaş'ın en prestijli yarışmasında kupanın sahibi olan Dorukhan Toköz "Sevgi ve güveni boşa çıkartmam, rüyada gibiyim" dedi.


2018- 2019 sezonu yılın futbolcusu taraftarın oyları ile belli oldu. Genç Dorukhan 10.000'i aşkın taraftarın katıldığı ankette yılın futbolcusu seçilerek Geleneksel Beşiktaş Medya Grup kupasını kazanmayı hak etti. www.besiktas.com.tr haber sitesi üzerinden yapılan yarışma büyük ilgi gördü ve Dorukhan Toköz oyların büyük bölümünü aldı.  Adem, Atiba, Burak ve Vida'ya da taraftarlar tarafından oldukça yüksek oy verildi.


Yapılan açıklamaya göre yılın futbolcusu kupası Dorukhan Toköz'e Beşiktaş Medya Grup Başkanı İsmail Baştuğ tarafından Perşembe günü saat 12.30'da BJK Ümraniye Nevzat Demir Tesislerinde törenle verildi.
Gazeteci İsmail Baştuğ kupa töreninde Dorukhan'a; "Beşiktaş'a ve Türk futboluna daha uzun yıllar hizmet edeceğine inanıyoruz. Yolun açık olsun" dedi.  
Bundan 11 yıl önce başlayan ve Beşiktaş camiasında geleneksel hale gelen ve en prestijli etkinlikler arasında kabul edilen yarışmada ilk önce Tayfur ve Sergen seçilmişti. Ardından Delgado, Bobo, Tello, Necip, Fernandes, Querasma, Oğuzhan, Atiba ve Pepe yılın futbolcusu kupasını kazanmıştı.

İşte anket sonuçları ve oy dağılımı

Editör: Beşiktaş Medya Grup

Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık