Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Yıldırım ve İmamoğlu İstanbul sokaklarında

Yıldırım ve İmamoğlu İstanbul sokaklarında

31 Marta Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerinde AK Parti ve ve CHP belediye başkan adayları seçim çalışmalarında İstanbul sokaklarını dolaşmaya devam ediyor. AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ve CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, İstanbullulara projeleri hakkında bilgi veriyorlar.

Binali Yıldırım, İstanbul arada kaynamasın

Yaklaşan 31 Mart yerel seçimlerine vurgu yapan Binali Yıldırım, seçimlerin genel seçim havasında geçmesinden rahatsız olduğunu dile getirdi. Seçimlerin İstanbul’un önüne geçtiğini söyleyen Yıldırım, "Ben istiyorum ki İstanbul konuşulsun, İstanbul’un geleceği konuşulsun, projeleri konuşulsun. Genel siyasete İstanbul kurban edilmesin. İstanbul arada kaynamasın. Şahsım itibariyle kampanya döneminde olabildiğince İstanbul’da kalmaya özen göstereceğim. Bunu ne kadar başarabiliriz o konuda garanti veremiyorum. Bu seçimde ilk defa ittifak uygulanacak. Her iki ittifakın liderler düzeyinde çok keskin bir kampanya yürüteceklerinden hiç endişem yok. Bu da şöyle bir olumsuzluk bize getirecek, adaylar çok konuşulmayacak, adayların projeleri çok ön plana çıkmayacak. İstanbul 4.0 projesiyle geliyoruz. İstanbul’un esasında Türkiye’nin diğer şehirleriyle dünyayla bir bağlantısında bir problem yok. Çok iyi bir hava taşımacılığı altyapısı var. Şu anda THY Avrupa’da ikinci dünyada 7’nci büyük bayrak taşıyıcı şirket. İstanbul’un 316 noktaya uçuş yapan bir şirketi var. Bu dünyada bir numara" ifadelerini kullandı.

Ekrem İmamoğlu, ezana küfredene önce ben tepki gösteririm

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçim sürdüren CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu kendisine bir kadının “Şehitlere küfür etmişsiniz. Siz o kişiyi milletvekili yapmışsınız” sözleri üzerine “Şehide ezana küfür edene senden önce ben tepki gösteririm, öyle bir şey yok. Kulaktan dolma bilgilerle geliyorsunuz, kimin söylediğini bile bilmiyorsunuz. Yapmayın böyle, araştırın” dedi. İmamoğlu daha sonra, Beşyol sanayi sitesindeki esnafı ziyaret etti. Burada yurttaşları dinleyen İmamoğlu, “Türkiye’nin şu an ciddi bir ekonomik sıkıntısı var. Bu sorunları şehirlerdeki yönetimle çözmeye çalışacağız” dedi.

İsmail Baştuğ tüm yazıları

Editör:

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık