Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

26 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Yayından sonra hatıra fotoğrafı ve ilk açıklamalar

Yayından sonra hatıra fotoğrafı ve ilk açıklamalar

Türkiye'de bir ilkin gerçekleştiği dün akşamki canlı yayında, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu bir araya geldi. Gazeteci İsmail Küçükkaya’nın moderatörlüğünde gerçekleşen canlı yayından sonra Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yayından sonra ilk açıklamalarını yapan CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım şu ifadelere yer verdi:

Demokrasi adına önemli bir başlangıç

Canlı yayından sonra ilk açıklamada bulunan Ekrem İmamoğlu, demokrasi asına çok önemli bir başlangıç olduğunu dile getirdi. Bunun 17 yıl olmamasının Türkiye açısından kötü olduğunu ifade eden İmamoğlu, çok değerli bir şey olduğunu ve milletin bu keyfi yaşadığını söyledi. Bu yayına emek vereni görüntüleri nakleden tüm medya kuruluşlarına ve basın emekçilerine teşekkür eden Ekrem İmamoğlu, haklarını helal etmelerini istedi. Milletin iradesini 23 Haziran'da göstereceğini, her şeyin çok güzel olacağını söyleyerek, sevgi ve saygıyla selamladı.

Düşüncelerimizi paylaştık, karar İstanbul halkının

Canlı yayının ardından ilk açıklamalarda bulunan Binali Yıldırım, İstanbullu bir aradan sonra belediye başkanlarının buluştuğunu dile getirerek, yayında İstanbul'u ve 23 Haziran seçimlerini konuştuklarını söyledi. Ekrem İmamoğlu CHP adayı, Binali Yıldırım olarak kendisinin sorulan sorulara samimiyetle cevap verdiğini ifade etti. Sürenin uzatılmasına rağmen, yapacaklarını ancak yarısını anlatabildiklerini dile getiren Yıldırım, İstanbulluları uykusuz bırakma haklarının olmadığını ifade ederek, düşüncelerini paylaştıklarını ve kararı İstanbul halkının vereceğini söyledi. İstanbul'da samimyetin kazanmasını dileyen Binali Yıldırım, “İş ehlinin, karar milletin” dedi. Bundan sonraki seçimlerde de adayların benzer şeyleri yapmalarının İstanbul için, milletin kaynaşması için güzel bir iş olacağını düşündüğünü sözlerine ekledi.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık