Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

25 Nisan 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Vicdanınızı dinleyerek sandığa gidin

Vicdanınızı dinleyerek sandığa gidin

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, grup toplantısında yaptığı konuşmada, ülkücü arkadaşlarna seslenerek, bu ülkeye birleşerek demokrasiyi getireceklerini söyledi. Dünya Basın Özgürlüğü Günü ile ilgili konuşan Kılıçdaroğlu, gücün arkasından giden gazeteci, gazeteci değildir dedi. Baskı yapılmadan, gazetelerin ülkenin her yerine dağıtılması gerektiğini belirtti.

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ile İbrahim Kalın, Abdullah Gül’ü ziyaret etmişti fakat, onların haberini yapan gazeteciyi işinden kovduklarını söyledi. Edinilen bilgilere göre, Orgeneral Hulusi Akar ve İbrahim Kalın, Abdullah Gül ile görüşerek, Cumhurbaşkanı adayı olmamasını istediğini belirten Kılıçdaroğlu, askerler dahil edilerek, demokrasinin üzerinde güç kullanılmak istendiğini ifade ederek, askeri Afrin’de bile kendileri için kullandklarını vurguladı.

Yıllarca emeklinin hakkını çaldılar

Emeklilere verilecek olan bin TL ikramiye hakkında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu; 2008 yılında yapılan kanun değişikliğine değindi. O yıl yapılan düzenleme ile emeklinin alması gereken ücretin atında bir ücret verildiğini ve yıllarca emeklilerin hakkının çalındığını söyledi.

Ayrıca, sosyal medya ortamında olan sorulardan bahseden Kılıçdaroğlu,  Türkiye’de işler yolunda gitmiyor ise, niçin aynı şahıs tekrar cumhurbaşkanı olarak seçiliyor? Türkiye’yi kurtaracak kişi Erdoğan ise, ülke bu hale kim getirdi? Sorularını sorarak, insanlardan vicdanlarını dinleyerek seçim günü sandıklarda oy vermesini istedi.

Öte yandan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçimlerde İstanbul 2. Bölge (BEŞİKTAŞ) milletvekili adayı oldu.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık