Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

26 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Ve seçime 12 gün kala

Ve seçime 12 gün kala

Seçime az bir süre Cumhurbaşkanı adayları miting düzenlemeye devam ediyor. AK Parti ve MHP birleştiği Cumhur İttifakın adayı olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursada seçmenleriyle buluştu. CHP'nin adayı olan Muharrem İnce ise Diyarbakır'da miting düzenleyerek seçmenlerinden oy istedi. Öte yandan liderlerin il il dolaşarak seçmenlerinden oy isterken, ilçelerde parti yöneticileri 24 Haziran seçimleri için hummalı bir çalışma içinde sürüyor. Beşiktaş'ta da parti yöneticileri, meydanlarda kurdukları standlar 2. bölge milletvekilleri ziyaret devam ediyor.

Muharrem İnce, 3B'yi hayata geçireceğiz

Cumhuriyet Halk Parti (CHP)'nin adayı Muharrem İnce, Diyarbakır'da yaptığı mitingte yaptığı konuşmada daha önce de söylediği 3B'yi uygulayacağını söyledi. Her mitinginde 3B hayata geçireceğini söyleyen İnce, "Barışacağız... Büyüyeceğiz... Bölüşeceğiz" sözünü yine yineledi. Ahmet Arif'in şiiriyle konuşmasına başlayan CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, özetle şunları söyledi: "Ben buraya oy istemeye gelmedim. Ben buraya sizi aldatmaya, kandırmaya gelmedim. Baldıran şerbeti içmek için gelmedim. Ciddi sorunlar var. Türkiye'nin sorunları var. Gençler işsiz aşsız. Her gittiğim yerde söylüyorum. Hep bunu öneriyorum 3B, birincisi barışacağız, ikincisi büyüyeceğiz, üçüncüsü bölüşeceğiz. Öncelikle sorunun adını koymak lazım Kürt sorunu var. Kürtler onore olmak istiyor evet onore edeceğim. Kesinlikle gizli kapalı görüşmeler olmayacak. Çözüm yeri belli TBMM. TRT'nin bir kanalını bu işi için açacağım. Orata her şeyi tartışacağız. Ben buraya oy istemeye değil çözüm getirmeye geldim. Sayın Erdoğan 3 projesini açıkladı: Birincisi park, ikincisi kıraathane, üçüncüsü ise stadyum. Sen belediye başkanı yoksa cumhurbaşkanı mısın hangisi?."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, büyükdükçe karşımıza engeller çıktı

AK Parti ve MHP kurtuğu Cumhur İttifakın adayı olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'da Bursa'da düzenlenen mitingle halka seslendi. Yerli otomnobilinin üretimine 2019 yılında başlayacaklarını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan özetle şunları söyledi: "Sağolsunlar milletimizi bizi hiç bir zaman yalnız bırakmıyor. Yaptığımız yatırımları hep desteklediler. Tabi büyüdükçe karşımıza hep engeller çıktı. İşi darbeye kadar getirmeye çalıştılar. Düşündüler ki korkup saklanacağız, biz bu meydanları korkaklara bırakacağız sandılar. Bu saldırılar milletimizle birlikte göğüs gerdik. Hedefimiz olan 2023 emin adımlarla ilerliyoruz. Coğrafyanın her köşesindeki dostlarımızla ilişkilerimizi daha da güçlendirdik. Yerli otomobilde karşımıza çıkan kim CHP. Bay Muharrem sen daha çıraksın, sen bizim hangi otomobili yaptığımızı bilmiyorsun. Haberin yok. Bay Muharrem elektrikli otomobil üreteceğiz, aküyü de buradan üreteceğiz. Ben millet kiraathanesi diyorum o da diyor ki ekonomi çöktü. Kekle gençleri kandıracak oyalayacak. Bay Muharrem Zeytinburnun'daki kıraathaneye bir uğra. Biz gençlerimiz buralara çekeceğiz, okuma kültürünü geliştireceğiz, 24 saat açık olacak, orada çay çorba ne isterlerse bulacaklar. Cumhurbaşkanlığı kütüphanesi kuruyoruz. İstanbul'daki Rami Kışlası'nıda millet kütüphanesi yapıyoruz. Yerli marka otomobilimizi hazırlıkları sürüyor. Nuri Demirağ'ın uçak fabrikasını gaz ocağı fabrikası yapanlar bunlar. Yerli otomobil için şirket kuruldu CEO'su atandı bile. 2019'da prototip hazırlanacak ve 2021'den sonra da üretime başlanacak."

Editör:

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık