Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

26 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Ülkemiz üzerinde oynanan oyunları bozalım

Ülkemiz üzerinde oynanan oyunları bozalım

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde aday olan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Arnavutköy Belediyesi'nce yapılan Arnavutköy Şehir  Kütüphanesi ve Millet Kıraathanesi'nin açılış törenine katıldı. Yapılan seçimlerle 5 yıl şehirleri yöneteceklerin belirleneceğini belirten Binali Yıldırım, "Arnavutköy çok hızlı gelişiyor ve çok şanslı. İki tane büyük projesi bulunuyor. Biri İstanbul havalimanı, ikincisi Kanal İstanbul projesi. Dünya İstanbul ile birlikte Arnavutköy'de tanıyacak bu projeler sayesinde" dedi.

Bu bayrak için 15 Temmuz'da alçaklara derslerini vermedik mi?

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Cumhur İttifakı'nın "Bayrak" demek olduğunu dile getirerek, özetle şunları söyledi: "Bu bayrağın altında herkese yer var, hangi etnik gruptan olursak olalım. Bu bayrağın gölgesi bize yeter. Bu bayrak için 15 Temmuz'da alçaklara derslerini vermedik mi? Cumhur İttifakı 15 Temmuz'un ruhudur. Milletin birliği, kardeşliği, beraberliği için daha çalışacağız, daha çok hizmetler yapacağız, herkesi kucaklayacağız. Ayrıştıran değil birleştiren, ötekileştiren değil  kucaklayan bir anlayışla İstanbul'a çok güzel hizmetler yapacağız. Bugüne kadar Türkiye'nin her köşesinde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde ne yaptıysak  bundan sonra da bizi biz yapan İstanbul'a aynı hizmetleri yapacağız.''

Her şey çok daha güzel olacak

Binali Yıldırım Arnavutköy'ün bütün konularını bildiklerini söyledi. Yıldırım, "Metro Arnavutköye gelecek ve havalimanına, Halkalı'ya, Gayrettepe'ye gidilecek. Arnavutköy'e Türkiye'nin en büyük film platosunu kuruyoruz. Dünyanın dört bir yanında  seyredilen Türk dizileri Arnavutköy'de çekilecek. Dört bin gencimize orada iş, aş  imkanı olacak. Hayırlı uğurlu olsun. Ayrıca buraya bir gıda üssünü de kuracağız. Avrupa Yakası'nın gıda üssü de Arnavutköy'de olacak. Karaburun Sahili'ni yeni  baştan düzenleyeceğiz. Orayı pırıl pırıl hizmetinize açacağız. Buradan Marmara'ya  uzanan 2 tane yeşil vadi koridorla Arnavutköy'ü, yeşili maviyle buluşturacağız. İnsanlar gelişen, büyüyen güzelleşen Arnavutköy'ü görmek için gelecekler. Her şey  çok daha güzel olacak. Yeter ki birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimiz daim olsun. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunları bozalım. Hep beraber 31 Mart'ta plan  kuranların planlarını başlarına yıkalım.'' diye konuştu.

Editör:

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık